Author53 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Jeśli chcę dorobić sobie kluczyk, to VIN wystarczy? A jak spiszę VIN od QQ sąsiada z osiedla i dorobię kluczyk i ... rano odjadę jego autem? w żadnym VIN'ie tego sie nie znajdzie. Kod klucza jak i kod do radia jest tajny i dostaje go własciciel auta. Ale by było gdyby te numery były dostępne w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 W Japan Motors Chorzów wyrzucają bez pytania - bo wg sprzedawcy "wszystko jest w książce gwarancyjnej" . Też odbierałem w Chorzowie i mojej plakietki z kodem kreskowym nie wyrzucili lecz ją otrzymałem. Kiedyś jak dorabiałem kluczyk, to nie pytano mnie o nr. VIN , tylko dostarczyłem stary kluczyk, więc może to jest tak jak pisze kolega Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ja tez dostałem tak jak panowie nademna ten kod kreskowy nie weim czmu nie masz. Przycisnij dilera albo zmien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi