Gość ANDRIU Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Mam Patrola Y61 GR i wydajemi się żę chyba coś jest nie tak.... tzn. że kiedy jadę z napędem na cztery koła to wewnątrz odczówam jakieś dziwne wibracje, a poza tym jak go rozłanczam to kontrolka gaśnie ale mechanizm nie zawsze się rozłancza, i czy w trakcie jazdy można zapinać napęd na cztery koła???????????? :027: A może ktoś ma zbędną instrukcję obsługi do GR Y61 z 2001 r silnik 3.0 Di TURBO?????? [ Dodano: Pon 23 Lut, 2009 21:40 ] Czy ktoś mi odpowie, proszę o info. :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arekiceland Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Powinieneś mieć instrukcję nad głową na tym co chroni przed słońcem, napęd na 4 koła 4H można włączać w czasie jazdy do prędkości 40km/h (ja wolę zwolnić do 20km/h, albo nawet się zatrzymać), jeżeli masz również opcję 4L to ten napęd włącza się tylko podczas postoju, na luzie i można na nim jeżdzić max do prędkości 50km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibson74 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jak nikt Ci nie pomoże, to w razie czego masz kilka instrukcji na alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Mam Patrola Y61 GR i wydajemi się żę chyba coś jest nie tak.... tzn. że kiedy jadę z napędem na cztery koła to wewnątrz odczówam jakieś dziwne wibracje, a poza tym jak go rozłanczam to kontrolka gaśnie ale mechanizm nie zawsze się rozłancza, i czy w trakcie jazdy można zapinać napęd na cztery koła???????????? :027: A może ktoś ma zbędną instrukcję obsługi do GR Y61 z 2001 r silnik 3.0 Di TURBO?????? [ Dodano: Pon 23 Lut, 2009 21:40 ] Czy ktoś mi odpowie, proszę o info. :!: Ale ja słyszałam, że wibracje to nic złego, a wręcz przeciwnie , a zapinanie i rozpinanie w trakcie jazdy.... :027: no, no , a w połączeniu z wibracjami to już naprawdę ostra jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PAWEŁ Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam wszystkich, Jestem świeżakiem na forum choć patrolem jeżdzę od lat. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witamy, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 No ja mam nadzieję, żę kolega nie jeździ z napędem na 4 koła po asfalcie. Bo jak słyszę "wibracje przy jeździe 4x4" to jedyne moje skojarzenie to 4x4 + suchy asfalt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.