Gość mosa Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No przecież jest wypełniony (uzupełniony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tilk1 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witaj , mam notka 1.4 . Po przebiegó ok 42000 tyś miałem wymieniony cały napęd paskowy , piski na zimnym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Po przebiegó ok 42000 tyś miałem wymieniony cały napęd paskowy niestety, jak widać - różne ASO różnie traktują ten sam problem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxx Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 cały napęd paskowy Przepraszam a co wchodzi w napęd paskowy który wymienili? Podejrzewam że wymienili pasek i rolkę napinacza, bo nie wierzę że również komplet kół pasowych, ponieważ to rozbiórka połowy silnika, a raczej nie może mieć znaczenia. No bo na pewno nie wymienili alternatora, sprężarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi