Mike Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Kurde, ten temat już był pewnie setki razy ale nie znalazłem na forum. Już trzeci mechanior w łódzkim na moją prośbę o przyspieszenie zapłonu powiedział, że to wszystko elektronika reguluje i ręcznie się nie da :idea: A ja wyraźnie czytam w postach i w książkach obsługi, że normalnie się kręci aparatem zapłonowym i się przestawia zapłon! Nie chcę robić tego sam na ucho bo mogę coś skopać. Kto może zrobić to w Łodzi? Ile jest dopuszczalny kąt wyprzedzenia dla lpg? (to też gdzieś widziałem na forum :? ) Jak nie znajdę odwaznego to chyba czeka mnie kursik do Coobcia :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcin101 Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 przy LPG mozesz przyspieszyc o jakies 2-3 stopnie, pod warunkiem ze masz aparat przy glowicy a nie pojedyncze cewki i komputer sterujacy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Bo tacy są u nas mechanicy, że zacytuję "jakby to był opel, to bym zrobił" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kolter Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Do Japończyka potrzeba inteligentnego mechanika :wink: Mike klepnij do Coobcia on powinien wiedzieć co z tym zrobić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dante79 Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Dokłądnie tak jak poprzednicy napisz do Coobacia on Ci pomoże bo włąsnie zapłon mi przestawiał Jeszcez raz mu za to dziękuje!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.