Gość MaILosZ Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Mam mały problem;( Po moich ostatnich przygodach na bezdrożach obiłem przednią felgę. Byłem w dwóch punktach prostowania felg. Powiedzieli mi tam,że jest ona skrzywiona centralnie i że nie da się jej już uratować. Czy to prawda???? Następny problem, to koło zapasowe, jak je ściągnąć z pod podwozia??? Wydaje mi się,że jest ona przymocowana od paki, z kolei mam ją zabudowaną fabrycznie. Co zrobić? Pomóżcie;)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Czytaj instrukcję Masz za tylnym siedzeniem składaną korbę, która wkładasz w otwór nad tylnym zderzakiem i krecąc korbą opuszczasz koło zapasowe na łańcuchu. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A tak z ciekawości - jak to się stało? Masz fele 22 " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ha ha ha. Te fele 17 są do d...., jeżeli ktoś ma trasy przez wertepy ( czytaj głazy ), bo na niektóre budowy taką trasą jade. A na instrukcje czekam od NAWROTA już 3 miesiące,ale grzebiąc w aucie i siedząc pod kochaną navarką domyśliłem się po co jest ta dziura z tyłu:D Mimo wszystko dziękuję za tak szybką odpowiedź Przyjacielu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 OT, ale jak pamiętam to felgi z Laguny były z plasteliny (co miesiąc, dwa prostowanie), i przy nich te z navary wydają się być z tytanu! Musiałeś nieźle gdzieś wygrzmocić! :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Prosto w kamień, bokiem felgi, na poślizgu, 15 km/h. To nie jest dużo, więc mnie to tym bardziej dziwi,iż fela do kubła ma iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slabyy1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 OT: też miałem lagune i to ten felerny rocznik... szkoda gadać... OT2 :diabel: : teraz to przez pewien felerny przejazd kolejowy co ludzie jadą z 15 km/h można przelecieć z 60 km/h. Widok kierowcy z nad przeciwka ... bezcenny :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Czytaj instrukcję Masz za tylnym siedzeniem składaną korbę, która wkładasz w otwór nad tylnym zderzakiem i krecąc korbą opuszczasz koło zapasowe na łańcuchu. :one: No i pamiętaj, korba pod kątem, nie na wprost ( z tego co pamiętam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Kliknij tutaj -> http://www.autofelgi.pl/ mają mase pojedynek, nawet jak nie ma w ofercie , możesz wysłać im foto może znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Znalazł się odważny do tej feli:D i prawdopodobnie ja naprostuje:D W sumie to i tak niedługo nowe mają zawitać w nadkolach,ale będę miał na zimówki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi