Guest MaILosZ Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Mam mały problem;( Po moich ostatnich przygodach na bezdrożach obiłem przednią felgę. Byłem w dwóch punktach prostowania felg. Powiedzieli mi tam,że jest ona skrzywiona centralnie i że nie da się jej już uratować. Czy to prawda???? Następny problem, to koło zapasowe, jak je ściągnąć z pod podwozia??? Wydaje mi się,że jest ona przymocowana od paki, z kolei mam ją zabudowaną fabrycznie. Co zrobić? Pomóżcie;)[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzemik Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Czytaj instrukcję Masz za tylnym siedzeniem składaną korbę, która wkładasz w otwór nad tylnym zderzakiem i krecąc korbą opuszczasz koło zapasowe na łańcuchu. :one: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer17 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 A tak z ciekawości - jak to się stało? Masz fele 22 " ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaILosZ Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 ha ha ha. Te fele 17 są do d...., jeżeli ktoś ma trasy przez wertepy ( czytaj głazy ), bo na niektóre budowy taką trasą jade. A na instrukcje czekam od NAWROTA już 3 miesiące,ale grzebiąc w aucie i siedząc pod kochaną navarką domyśliłem się po co jest ta dziura z tyłu:D Mimo wszystko dziękuję za tak szybką odpowiedź Przyjacielu:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domadm Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 OT, ale jak pamiętam to felgi z Laguny były z plasteliny (co miesiąc, dwa prostowanie), i przy nich te z navary wydają się być z tytanu! Musiałeś nieźle gdzieś wygrzmocić! :!!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaILosZ Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Prosto w kamień, bokiem felgi, na poślizgu, 15 km/h. To nie jest dużo, więc mnie to tym bardziej dziwi,iż fela do kubła ma iść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slabyy1 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 OT: też miałem lagune i to ten felerny rocznik... szkoda gadać... OT2 :diabel: : teraz to przez pewien felerny przejazd kolejowy co ludzie jadą z 15 km/h można przelecieć z 60 km/h. Widok kierowcy z nad przeciwka ... bezcenny :one: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest buli107 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Czytaj instrukcję Masz za tylnym siedzeniem składaną korbę, która wkładasz w otwór nad tylnym zderzakiem i krecąc korbą opuszczasz koło zapasowe na łańcuchu. :one: No i pamiętaj, korba pod kątem, nie na wprost ( z tego co pamiętam ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrol 260 Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Kliknij tutaj -> http://www.autofelgi.pl/ mają mase pojedynek, nawet jak nie ma w ofercie , możesz wysłać im foto może znajdą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaILosZ Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Znalazł się odważny do tej feli:D i prawdopodobnie ja naprostuje:D W sumie to i tak niedługo nowe mają zawitać w nadkolach,ale będę miał na zimówki:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts