Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Krzywa felga

Guest MaILosZ
 Share

Recommended Posts

Guest MaILosZ

Mam mały problem;( Po moich ostatnich przygodach na bezdrożach obiłem przednią felgę. Byłem w dwóch punktach prostowania felg. Powiedzieli mi tam,że jest ona skrzywiona centralnie i że nie da się jej już uratować. Czy to prawda????

Następny problem, to koło zapasowe, jak je ściągnąć z pod podwozia??? Wydaje mi się,że jest ona przymocowana od paki, z kolei mam ją zabudowaną fabrycznie. Co zrobić? Pomóżcie;)[/b]

Czytaj instrukcję :D

Masz za tylnym siedzeniem składaną korbę, która wkładasz w otwór nad tylnym zderzakiem i krecąc korbą opuszczasz koło zapasowe na łańcuchu. :one:

Guest MaILosZ

ha ha ha. Te fele 17 są do d...., jeżeli ktoś ma trasy przez wertepy ( czytaj głazy ), bo na niektóre budowy taką trasą jade. A na instrukcje czekam od NAWROTA już 3 miesiące,ale grzebiąc w aucie i siedząc pod kochaną navarką domyśliłem się po co jest ta dziura z tyłu:D Mimo wszystko dziękuję za tak szybką odpowiedź Przyjacielu:D

OT, ale jak pamiętam to felgi z Laguny były z plasteliny (co miesiąc, dwa prostowanie), i przy nich te z navary wydają się być z tytanu!

Musiałeś nieźle gdzieś wygrzmocić! :!!:

Guest slabyy1

OT: też miałem lagune i to ten felerny rocznik...

szkoda gadać...

OT2 :diabel: : teraz to przez pewien felerny przejazd kolejowy co ludzie jadą z 15 km/h można przelecieć z 60 km/h. Widok kierowcy z nad przeciwka ... bezcenny :one:

Guest buli107
Czytaj instrukcję :D

Masz za tylnym siedzeniem składaną korbę, która wkładasz w otwór nad tylnym zderzakiem i krecąc korbą opuszczasz koło zapasowe na łańcuchu. :one:

No i pamiętaj, korba pod kątem, nie na wprost ( z tego co pamiętam ).

Guest MaILosZ

Znalazł się odważny do tej feli:D i prawdopodobnie ja naprostuje:D W sumie to i tak niedługo nowe mają zawitać w nadkolach,ale będę miał na zimówki:D