Gość mateusz.1990 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam!!!! Mam pytanie czy ktoś ma książkę obsługi od patrola y61 2004 rok interesuje mnie opis reduktorów co i jak tam działa kiedy co włączyć itp:) I mam prośbę czy byłby ktoś tak miły i zeskanował mi te fragmenty i przesłał na maila?? proszę o kontakt pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 tutaj kupisz http://cgi.ebay.pl/NISSAN-PATROL-Y61-polsk...1742.m153.l1262 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz.1990 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No ale mam teraz nie ciekawa sytułacje finansowa i nie chce wydawac nie potrzebnie pieniędzy wiec chce zeby ktos ni to zeskanowal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukaszew Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam kolegów , mam pytanie do tego wątku , nie zaczynam nowego Czy w instrukcji obsługi nissana patrola ( na allegro dostępne za min 70 pln ) doczytam coś ciekawego ? Np w temacie napraw , wymiany np żarówki w tablicy z zegarami itd... zastanawiam się poprostu czy nie będzie to zwykłe wyrzucenie pieniędzy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam kolegów , mam pytanie do tego wątku , nie zaczynam nowego Czy w instrukcji obsługi nissana patrola ( na allegro dostępne za min 70 pln ) doczytam coś ciekawego ? Np w temacie napraw , wymiany np żarówki w tablicy z zegarami itd... zastanawiam się poprostu czy nie będzie to zwykłe wyrzucenie pieniędzy ??? Witam, uważam, że warto kupić sobie taką instrukcję, zawiera wiele przydatnych informacji o autku i jego obsłudze. Co do instrukcji wymiany żarówek w desce rozdzielczej to nie ma ale wydaje mi się, że lepiej jak zrobi to elektryk, będzie może nie taniej ale lepiej i na pewno mniej pierdzielenia się czasowo. Ja moją kupiłam za dwie paczki w ASO więc cena z "alledrogo" jest atrakcyjna w stosunku do zasobu informacji. Kup Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jest już założony temat: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/52178-ksika-obsugi/ Niepotrzebny kolejny. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.