Guest mateusz.1990 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Witam!!!! Mam pytanie czy ktoś ma książkę obsługi od patrola y61 2004 rok interesuje mnie opis reduktorów co i jak tam działa kiedy co włączyć itp:) I mam prośbę czy byłby ktoś tak miły i zeskanował mi te fragmenty i przesłał na maila?? proszę o kontakt pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tim Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 tutaj kupisz http://cgi.ebay.pl/NISSAN-PATROL-Y61-polsk...1742.m153.l1262 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateusz.1990 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 No ale mam teraz nie ciekawa sytułacje finansowa i nie chce wydawac nie potrzebnie pieniędzy wiec chce zeby ktos ni to zeskanowal:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lukaszew Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Witam kolegów , mam pytanie do tego wątku , nie zaczynam nowego Czy w instrukcji obsługi nissana patrola ( na allegro dostępne za min 70 pln ) doczytam coś ciekawego ? Np w temacie napraw , wymiany np żarówki w tablicy z zegarami itd... zastanawiam się poprostu czy nie będzie to zwykłe wyrzucenie pieniędzy ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrinka75 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Witam kolegów , mam pytanie do tego wątku , nie zaczynam nowego Czy w instrukcji obsługi nissana patrola ( na allegro dostępne za min 70 pln ) doczytam coś ciekawego ? Np w temacie napraw , wymiany np żarówki w tablicy z zegarami itd... zastanawiam się poprostu czy nie będzie to zwykłe wyrzucenie pieniędzy ??? Witam, uważam, że warto kupić sobie taką instrukcję, zawiera wiele przydatnych informacji o autku i jego obsłudze. Co do instrukcji wymiany żarówek w desce rozdzielczej to nie ma ale wydaje mi się, że lepiej jak zrobi to elektryk, będzie może nie taniej ale lepiej i na pewno mniej pierdzielenia się czasowo. Ja moją kupiłam za dwie paczki w ASO więc cena z "alledrogo" jest atrakcyjna w stosunku do zasobu informacji. Kup Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej330 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Jest już założony temat: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/52178-ksika-obsugi/ Niepotrzebny kolejny. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.