Gość adam.bojanek Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam, Ma ktoś jakieś namiary na akcesoria zewnętrzne do QQ. ż cenami w salonie zwariowali. Za wszystkie wpisy serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bujany Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 co rozumiesz przez akcesoria zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1996 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam.bojanek Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Chodzi mi koledzy o różnego rodzaju orurowania, chrowowane nakładki na różne częśći samochodu np: klapa tylnia drzwi, zderzaki oraz jakieś spojlerki itp. W salonie za spojler do tyłu chcą 1000PLN!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: 300 kosztuja 4 chlapacze razem z montażem, zapłaciłeś paredziesiąt tysi za samochód a żalujesz paru zlotych za dobrze wygladajace chlapacze? Przeciesz one kosztuja tyle co jedno tankowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffall Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: 300 kosztuja 4 chlapacze razem z montażem, zapłaciłeś paredziesiąt tysi za samochód a żalujesz paru zlotych za dobrze wygladajace chlapacze? Przeciesz one kosztuja tyle co jedno tankowanie! właśnie chodzi o to, że płacąc tyle za auto takie chlapacze powinny być już zamontowane. Mnie akurat udało je wyrwać gratisowo ale gdybym miał wydać dodatkowe 300 zł to chyba wolałbym poszukać tańszych zamienników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tim Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Właśnie,koledzy prawdę napisał notek, czym więcej akcesoriów/za wyższą kwotę/ dobieracie do nowego wozu przed podpisaniem umowy tym większy możecie wytargować upust, a poza tym wszystkie akcesoria zamontowane są przez ASO /odnotowane w książce/ i w późniejszym czasie nie będzie problemów z gwarancją.Ja za dodatkowe wyposażenie powinienem zapłacić /według cennika/5tyś, a rabatu dostałem 3200zł.Więc czym więcej zamawiasz tym "mniej" płacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1996 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: 300 kosztuja 4 chlapacze razem z montażem, zapłaciłeś paredziesiąt tysi za samochód a żalujesz paru zlotych za dobrze wygladajace chlapacze? Przeciesz one kosztuja tyle co jedno tankowanie! masz rację, ale z drugiej strony wolę te 300zł (notabene jak z montażem to cena akceptowalna myślałem że tyle chcą za same chlapacze) wydać na cokolwiek innego co jest bardziej uciążliwe (lub przydatne w życiu) niż piasek zbierający się między progiem a drzwiami, szczególnie że ktoś napisał że chlapacze tego problemu do końca nie likwidują dlatego kto nie pyta ten błądzi, a nie ma głupich pytań są jedynie głupie odpowiedzi :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekA Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Ja tam częściowo rozumiem producenta i ASO (zarobek) a częściowo NIE rozumiem Was, niektórych posiadaczy Nysek... :diabel: Przecież takie rzeczy kupuje się - najkorzystniej - w momencie ZAKUPU AUTA. ................] Masz rację , ale to dopiero przy zakupie nowego będzie mozna wykorzystać tę wiedzę Wiesz ze jak sie kupuje samochód to kolor lakieru najwazniejszy, a pierdołkach sie zapomina Jak by kogos interesowało orurowanie to tu można zakupić w niezłej cenie: Shop Mnie zainteresowały te relingi - może ktos przetestuje montaż? :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: 300 kosztuja 4 chlapacze razem z montażem, zapłaciłeś paredziesiąt tysi za samochód a żalujesz paru zlotych za dobrze wygladajace chlapacze? Przeciesz one kosztuja tyle co jedno tankowanie! masz rację, ale z drugiej strony wolę te 300zł (notabene jak z montażem to cena akceptowalna myślałem że tyle chcą za same chlapacze) wydać na cokolwiek innego co jest bardziej uciążliwe (lub przydatne w życiu) niż piasek zbierający się między progiem a drzwiami, szczególnie że ktoś napisał że chlapacze tego problemu do końca nie likwidują dlatego kto nie pyta ten błądzi, a nie ma głupich pytań są jedynie głupie odpowiedzi :kosci: każdy wydaje kasę jak chce ale chytry płaci dwa razy - ja nie lubię kupować zamienników bo potem się okazuje że zamienniki kosztują 30% a starczają na 50% czasu i do tego najczęściej wyglądają tandatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1996 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 każdy wydaje kasę jak chce ale chytry płaci dwa razy - ja nie lubię kupować zamienników bo potem się okazuje że zamienniki kosztują 30% a starczają na 50% czasu i do tego najczęściej wyglądają tandatnie. hehe spox mamy pełne zrozumienie :one: po prostu żydek mi się włączył bo na każdym kroku kwestie gwarancji implikują dodatkowe koszty (wszystkie auta miałem nowe ale jakoś wcześniej nie miałem z tym problemu) nawet hak jak co do czego to 2x drożej wychodzi niż ten sam na rynku z montażem hiii kryzys jest to i ja może też mam kryzys :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristo Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 hehe spox mamy pełne zrozumienie :one: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi