Guest adam.bojanek Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Witam, Ma ktoś jakieś namiary na akcesoria zewnętrzne do QQ. ż cenami w salonie zwariowali. Za wszystkie wpisy serdecznie dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bujany Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 co rozumiesz przez akcesoria zewnętrzne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba1996 Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adam.bojanek Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Chodzi mi koledzy o różnego rodzaju orurowania, chrowowane nakładki na różne częśći samochodu np: klapa tylnia drzwi, zderzaki oraz jakieś spojlerki itp. W salonie za spojler do tyłu chcą 1000PLN!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: 300 kosztuja 4 chlapacze razem z montażem, zapłaciłeś paredziesiąt tysi za samochód a żalujesz paru zlotych za dobrze wygladajace chlapacze? Przeciesz one kosztuja tyle co jedno tankowanie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffall Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: 300 kosztuja 4 chlapacze razem z montażem, zapłaciłeś paredziesiąt tysi za samochód a żalujesz paru zlotych za dobrze wygladajace chlapacze? Przeciesz one kosztuja tyle co jedno tankowanie! właśnie chodzi o to, że płacąc tyle za auto takie chlapacze powinny być już zamontowane. Mnie akurat udało je wyrwać gratisowo ale gdybym miał wydać dodatkowe 300 zł to chyba wolałbym poszukać tańszych zamienników. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest notek Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tim Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Właśnie,koledzy prawdę napisał notek, czym więcej akcesoriów/za wyższą kwotę/ dobieracie do nowego wozu przed podpisaniem umowy tym większy możecie wytargować upust, a poza tym wszystkie akcesoria zamontowane są przez ASO /odnotowane w książce/ i w późniejszym czasie nie będzie problemów z gwarancją.Ja za dodatkowe wyposażenie powinienem zapłacić /według cennika/5tyś, a rabatu dostałem 3200zł.Więc czym więcej zamawiasz tym "mniej" płacisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba1996 Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: 300 kosztuja 4 chlapacze razem z montażem, zapłaciłeś paredziesiąt tysi za samochód a żalujesz paru zlotych za dobrze wygladajace chlapacze? Przeciesz one kosztuja tyle co jedno tankowanie! masz rację, ale z drugiej strony wolę te 300zł (notabene jak z montażem to cena akceptowalna myślałem że tyle chcą za same chlapacze) wydać na cokolwiek innego co jest bardziej uciążliwe (lub przydatne w życiu) niż piasek zbierający się między progiem a drzwiami, szczególnie że ktoś napisał że chlapacze tego problemu do końca nie likwidują dlatego kto nie pyta ten błądzi, a nie ma głupich pytań są jedynie głupie odpowiedzi :kosci: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MarekA Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Ja tam częściowo rozumiem producenta i ASO (zarobek) a częściowo NIE rozumiem Was, niektórych posiadaczy Nysek... :diabel: Przecież takie rzeczy kupuje się - najkorzystniej - w momencie ZAKUPU AUTA. ................] Masz rację , ale to dopiero przy zakupie nowego będzie mozna wykorzystać tę wiedzę Wiesz ze jak sie kupuje samochód to kolor lakieru najwazniejszy, a pierdołkach sie zapomina Jak by kogos interesowało orurowanie to tu można zakupić w niezłej cenie: Shop Mnie zainteresowały te relingi - może ktos przetestuje montaż? :diabel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 nie wiem co ma kolega ale ja np. chlapacze bo 300zł za kawałem gumy a raczej plastiku to niekoniecznie chciałbym wydać :diabel: 300 kosztuja 4 chlapacze razem z montażem, zapłaciłeś paredziesiąt tysi za samochód a żalujesz paru zlotych za dobrze wygladajace chlapacze? Przeciesz one kosztuja tyle co jedno tankowanie! masz rację, ale z drugiej strony wolę te 300zł (notabene jak z montażem to cena akceptowalna myślałem że tyle chcą za same chlapacze) wydać na cokolwiek innego co jest bardziej uciążliwe (lub przydatne w życiu) niż piasek zbierający się między progiem a drzwiami, szczególnie że ktoś napisał że chlapacze tego problemu do końca nie likwidują dlatego kto nie pyta ten błądzi, a nie ma głupich pytań są jedynie głupie odpowiedzi :kosci: każdy wydaje kasę jak chce ale chytry płaci dwa razy - ja nie lubię kupować zamienników bo potem się okazuje że zamienniki kosztują 30% a starczają na 50% czasu i do tego najczęściej wyglądają tandatnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba1996 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 każdy wydaje kasę jak chce ale chytry płaci dwa razy - ja nie lubię kupować zamienników bo potem się okazuje że zamienniki kosztują 30% a starczają na 50% czasu i do tego najczęściej wyglądają tandatnie. hehe spox mamy pełne zrozumienie :one: po prostu żydek mi się włączył bo na każdym kroku kwestie gwarancji implikują dodatkowe koszty (wszystkie auta miałem nowe ale jakoś wcześniej nie miałem z tym problemu) nawet hak jak co do czego to 2x drożej wychodzi niż ten sam na rynku z montażem hiii kryzys jest to i ja może też mam kryzys :sylwester: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 hehe spox mamy pełne zrozumienie :one: :one: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts