Gość coffee-l Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam. co może być przyczyna zniknięcia podświetlenia nawiewów. było ok, ale zniikło w sumie to po zainstaowaniu radia samochodowego to się stało. Bezpieczniki ok, próbowałem zdemontować część deski tej od nawiewów ale to okropnie kłopotliwe cos tam trzyma a ja nic na siłę nie chce wyciągac zreszta myśle że to wina leży dzie indziej. Mial ktoś coś podobnego albo wie co nalezy zrobić? Nissan primera p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KarolGalek Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 u mnie w p10 był problem z wtyczkami do kontrolera nawiewami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Zarowki ci sie po palily najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coffee-l Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 hej. rzeczywiśćie dwie diody się spaliły niby nic ale przy rozmontowaniu panelu urwałem 2 zatrzaski jeden od góry i jeden z boku. uwaga na to. nie jest łatwo zdjąć ten plastik od nawiewów.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canidus Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 hm u mnie w n14 żarówki sie nie spaliły ale cały panel środkowy oprócz przycisku awaryjnych i zapalniczki zgasł. bezpieczniki są całe. nie wiem o co może chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.