Guest coffee-l Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Witam. co może być przyczyna zniknięcia podświetlenia nawiewów. było ok, ale zniikło w sumie to po zainstaowaniu radia samochodowego to się stało. Bezpieczniki ok, próbowałem zdemontować część deski tej od nawiewów ale to okropnie kłopotliwe cos tam trzyma a ja nic na siłę nie chce wyciągac zreszta myśle że to wina leży dzie indziej. Mial ktoś coś podobnego albo wie co nalezy zrobić? Nissan primera p11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KarolGalek Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 u mnie w p10 był problem z wtyczkami do kontrolera nawiewami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cylo88 Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Zarowki ci sie po palily najszybciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest coffee-l Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 hej. rzeczywiśćie dwie diody się spaliły niby nic ale przy rozmontowaniu panelu urwałem 2 zatrzaski jeden od góry i jeden z boku. uwaga na to. nie jest łatwo zdjąć ten plastik od nawiewów.. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest canidus Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 hm u mnie w n14 żarówki sie nie spaliły ale cały panel środkowy oprócz przycisku awaryjnych i zapalniczki zgasł. bezpieczniki są całe. nie wiem o co może chodzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.