Gość cieniu Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Chciałem podziękować Wszystkim przy tej "okazji" za dyskusje i porady dotyczące auta.. Jeśli w czasie mojego pobytu na Forum kogoś uraziłem lub w jakiś sposób poczuł się nieswojo z powodu mojego postu - przepraszam Życzę zadowolenia i satysfakcji z posiadanego sprzętu, bezpiecznej drogi i długiego, długiego użytkowania Waszych samochodzików !!!!!!! Ja z samochodu byłem zadowolony (w miarę) - sprzedaż nastąpiła z powodów ekonomicznych - trochę żal , no ale cóż , takie jest życie... Pozdrawiam - Cieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Hej No szkoda, ale ekonomia raz w górę raz w dół, więc pewnie jeszcze tu wrócisz W każdym razie, wcale nie musisz z tego powodu opuszczać naszego forum! I dzięki za świeży powiew kultury w wątku :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slabyy1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Wróci z Navarą 3.0 :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.