Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] almera 2003

Gość joshi

Rekomendowane odpowiedzi

opis jest fajnie tyle ze ja mam ja z komputerem i nie wiem czy da rade samemu to zrobic jezeli da to jak to zrobic.

[ Dodano: Pon 02 Mar, 2009 21:37 ]

to może inaczej się zapytam. Gdzie mogę wymienić ten cd na swojego sony. I czy będzie działało to coś przy kierownicy :P

Staraj się pisać zrozumiałą polszczyzną. Nie wiem jaki jest sens wymiany radia, jak masz wersję z komputerem. Gdy wymienisz sterowanie to jak będziesz obsługiwał komputer?

Gość Artur_NH

Wymiana radia nie jest prosta i raczej nie radze sie bawić samemu... Mi zamontowali pionka panowie z MediaMarkt-u . Trwało to godzine ale zrobili...Oczywiscie nie działa lewe pokrętło od audio a tak to wsio smiga :)

Gość lewandoree

1 .Jaki jest sens zawalaniem serwera kolejnym takim samym tematem . wystarczy wejsc w dzial cb radio i car audio i jest tez na tym forum taka zaj...ebista opcja szukaj ;] .

2. Jaki jest sens wymiany radia w modelu tym z komputerem troche mija sie to z celem .zapewne chcesz podlaczyc wzmacniacz wystarczy przylutowac specjalny adapter sysgnalu hi i low koszt okolo 30 zl i o tym tez bylo w dziale car audio . Pozdrawiam

ps. moderatorzy dziwie sie wam ze macie takie stalowe nerwy

[ Dodano: Sro 04 Mar, 2009 21:49 ]

chyba ze kolega chce miec dwa radia w samochodzie , polecam te oryginalne bedzie napedzac przednie glosniki a to drugie w oddzielnej instalacji te z tylu , oczywiscie to ironia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...