hugh_h Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 zawieszenie / geometrie sie ustawia przy takich warunkach jak podaje producent, z odpowiednią ilością paliwa w baku, u nissania akurat o tym nie piszą ale czasem ma być 50kg na siedzeniu kierowcy i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Nie no auto bez kierowcy a i tak jest roznica no chyba za wazysz z 200kg heee to mozna powiedziec ze drazek ubijesz mocniej heee chyba sprawdze u krokodylków nacisk na oś czy jest różnica ...i nie zapomnij ich pozdrowić ode mnie, ciągle czekam na zdjęcie z wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 jak byś hiuh_h mógł podać rysunek lub instukcje do ustawienia tej geometrii to bardzo chęnie ,szukam i nie mogę znależć ,albe żle szukam masz może rysunek takiej podkładki - jaki zakres grubosci się przeważnie stosuje - może rysunek kształtu lub szkic , pomyślałem żeby parę sobie dorobić ,żeby nie tracić czasu podczas regulacji dorobienie 1 lub 10 to i tak jednocięcie jak się złoży parę blach ps. dzieki za namiary ,ja geometrie a gość drążek ,bo potem i tak zbierzność trzeba ,będzie krótszy przestój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 na szybko to moze tak http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/86362-podkladki-pod-wahacze-wd21/?hl=podk%C5%82adki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi