Kamo_DBWC Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Witam!!! Chcę się wybrać na hamownie do Jastrzębia i mam pytanie czy ktoś z forumowiczów nie chciałby też jechać ponieważ powyżej 5 aut cena wynosi coś ok.60zł zamiast 150zł ceny mogą się zmienić ponieważ skasowałem maila.Ale pamiętam że cos w tych granicach się miesciło hamowanie. Więc jak ktoś będzie chętny to proszę pisać!!! Pozdrawiam!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeroM Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 A ewentualnie kiedy? Bo możliwe ze bym sie zapisał ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fer Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Trochę daleko :/ , ja mógłbym się pisać, ale tylko na soboty :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamo_DBWC Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 Ja jestem otwarty na propozycje ja mam 2 auta ogarniete na hamownie. Piszcie jakie terimny wam pasuja a napewno sie dogadamy. Pozdro!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeroM Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Mi w tym miesiącu może być ciężko z kasą. Kupiłem P11-tke i wiadomo, rejestracja i te sprawy ;-) No ale myśle ze weekend jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamo_DBWC Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 Mi pasuje co 2 weekend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zywiec26 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 ja tez bym sie zalapal bo jestem ciekaw ile mam kucy bo ciagle mnie o to pytaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lipass Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 ja tez bym sie zalapal bo jestem ciekaw ile mam kucy bo ciagle mnie o to pytaja o ile hamownia jest 4x4 ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.