Guest ralf Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Czy ktoś się spotkał z problemem skrzypiących wycieraczek przedniej szyby w D40? Wytrzymać nie idzie, obojętnie czy położone na szybie czy uniesione skrzypią jak w żuku z osiemdziesiątego roku. Czy ktoś to rozbierał??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 7,62 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 No co Ty, jak jeździłem Żukiem, to wycieraczki nigdy nie skrzypiały Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpirat Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Zmień gumki, może od słońca stwardniały i teraz po szybie skrzypią Link to comment Share on other sites More sharing options...
domadm Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 No co Ty, jak jeździłem Żukiem, to wycieraczki nigdy nie skrzypiały Bo pewnie silniczek od razu się spalił i nie było wycieraczek wcale ;-) Została szmata do obcierania pokrywy silnika, hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 7,62 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Nie! PRZYSIĘGAM! Przejechałem nim ponad 100000 i nigdy nie skrzypiały! No, chyba , że padał deszcz i musiałem je właczyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpirat Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Nie! PRZYSIĘGAM! Przejechałem nim ponad 100000 i nigdy nie skrzypiały! No, chyba , że padał deszcz i musiałem je właczyć... Ciekawe, czy nasze navki dadzą rade tyle zrobić :diabel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 7,62 Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Dadzą, dadzą. Kolega ma przejechane prawie 190000. Po drodze tylko sprzęglo rozwalił, bo z jakąś przyczepą w błocie walczył, no i interkuler, bo sarnę na grila przyjął. Za to jak jego Navkę ostatnio widziałem, to resory siadły zupełnie - dużo wozi, a te fabryczne w takim przypadku są do kitu. A tak nawiasem mówiąc, nie potrzebuje ktoś tylnego zawieszenia? Całkowicie sprawne, tanio sprzedam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pietja Posted March 10, 2009 Share Posted March 10, 2009 Niedawno przekroczylem 100000km. Chodzi idealnie ;D Mysle ze zrobi jeszcze 4-5 razy tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest osiemzero Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 te wycieraczki... zaczęły skrzypieć jakiś czas temu, w tym momencie to już jest lekko mówiąc irytujące, pewnie piszczą bo już siły nie mają i trzeba zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.