baniaczek136 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 witam posiadam nissana primere p11 z 2000r nie mam klimatyzacji pytanie jest takie: chciałbym wstawic klimatyzacje , co potrzeba kupić żeby założyć kompletną klimatyzacje, czy muszą byc zmieniane nawiewy, a moze ktos wie czy jest jakiś warsztat co wstawia klimatyzacje najlepiej z woj. pomorskiego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wafel Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Oj kolego coś nie chce mi się do końca wierzyć, że w p11.144 nie było klimatyzacji. Wszystkie primery po liftingu miały standardowo klimatronic. Przynajmniej ja nigdy nie spotkałem takiej bez klimy. Poprawcie mnie jeśli sie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 może on ma pokrętka takie które występował przed liftem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Byłu dwa rodzaje paneli naiewu Z 3-ema pokrętłami bez wyświetlaczy( wersja bez klimy) i zjednym centralnym pokrętłem od zwrotnicy nadmuchu i wyświetlaczami ( wersja z klimą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniaczek136 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 no ja mam ten model z trzema przełącznikami bez klimy ale czekam na odpowiedz czy da sie wstawic klimatyzacje i co trzeba kupić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 baniaczek136 tu masz podobny temat (dotyczy P10) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...3o%BFy%E6+klime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniaczek136 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ten post mi nic nie daje kolega montował to w P10 a ja mam P11,144 2000R i tu jest calkiem inne rozwiązanie szukam kogoś co wstawiał wmoim modelu klimatyzacje lub wie jak wstawić pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 musisz sprawdzić czy jest elektryka pod klime , jak jest to bez problemu zamontujesz JA obstawiam że jest instalacja. . Ale pewnie będzie to manualna klima, A potrzebna ci będzie cały komplet , 2 wentylator, spreżarka , Parownik nie od anglika z czujnikiem , przewody klimy , osuszacz nowy daj , chłodnica ,i reszta elementów elektryki sterująca klimą . Jak dobrze pamiętam rok temu ktoś na allegro sprzedawał kompletny zestaw nowy do p11 i chciał coś około 1000 Zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniaczek136 Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 to nie bedzie chyba takie proste?? co prawda instalacja jest przygotowana do klimy, ale w moim modelu nie wystepowała klimatyzacja manualna, tylko wszystkie klimatronik , a znowu nie moge wstawić panela sterowania od klimatronika bo ja mam sterowanie linkami a nie elektrycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.