bilro Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Czy ktos sie orientuje, w którym miejscu w Murano (do 2008) znajduje sie filtr kabinowy/ przeciwpylkowy i czy sa jakies problemy z jego wymiana samodzielnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 ja ci nie powiem bo nie wiem <bezradny> popatrz może cos pisze w instrukcji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr slawooo Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a ja wiem trzeba otworzyc półkę pasażera i tam jest filtr pyłkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 A dokładniej, trzeba pokrywę schowka pasażera zdjąć i od góry widać już filtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dla Waszej informacji, w serwisie nissana za filtr kabinowy spiewaja sobie cos okolo 190 zl!!! Kumacie, za kawalek filtra??? W kazdym razie, porzadny jakosciowo zamiennik jest w ofercie firmy Filtron (www.filtron.pl), numer katalogowy K1217, cena w granicach 70 zl. Sama wymiana fitra jest banalnie prosta, i zajmuje 3 minuty. Filtr jest za schowkiem pasazera, ale zeby sobie ulatwic wyjecie filtra (jak ktos ma grube lapska, jak ja), mozna wysunac schowek z zawiasow (trzeba podwazyc 2 czarne bolce pod schowkiem i je wysunac). Potrzebne narzedzia to zwykly plaski srubokret (do wysuniecia zawiasow). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.