bilro Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Czy ktos sie orientuje, w którym miejscu w Murano (do 2008) znajduje sie filtr kabinowy/ przeciwpylkowy i czy sa jakies problemy z jego wymiana samodzielnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BESEL_ Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 ja ci nie powiem bo nie wiem <bezradny> popatrz może cos pisze w instrukcji:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dr slawooo Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 a ja wiem trzeba otworzyc półkę pasażera i tam jest filtr pyłkowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Strażak Sam Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 A dokładniej, trzeba pokrywę schowka pasażera zdjąć i od góry widać już filtr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilro Posted April 10, 2009 Author Share Posted April 10, 2009 Dla Waszej informacji, w serwisie nissana za filtr kabinowy spiewaja sobie cos okolo 190 zl!!! Kumacie, za kawalek filtra??? W kazdym razie, porzadny jakosciowo zamiennik jest w ofercie firmy Filtron (www.filtron.pl), numer katalogowy K1217, cena w granicach 70 zl. Sama wymiana fitra jest banalnie prosta, i zajmuje 3 minuty. Filtr jest za schowkiem pasazera, ale zeby sobie ulatwic wyjecie filtra (jak ktos ma grube lapska, jak ja), mozna wysunac schowek z zawiasow (trzeba podwazyc 2 czarne bolce pod schowkiem i je wysunac). Potrzebne narzedzia to zwykly plaski srubokret (do wysuniecia zawiasow). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.