Gość Cezrek Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 witam neiweim czy ktos podejmowal juz ten temat ale ciekawi mnie jedna sprawa.. mam wersje LE 2008 i jest tam zmieniarka i radiotowarzacz interesuje mnie czy da sie po podlaczyc jakos zewnetrzy odtwarzacz mp3?? jaki kabeel co koliwek pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymansky Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 chyba jedyna słuszna alternatywa CMS 7105GAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 taaa urządzenie za 4 k alternatywą na zewnętrzny mp3:D:D:D:D haha poza tym kupiłbym Pioneera albo alpine stacje a nie takie coś. Wystarczy zadzwonić do sklepu ze sprzętem takim i się spytać ( nie koniecznie tam kupić) np. www.tomix.pl Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymansky Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 na 99% innego rozwiązania nie będzie aby mieć te mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur5250 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Jest alternatywa :one: na allegro możesz sobie kupić moduł który podłączasz podobno w wejście na dodatkową zmieniarę czy coś tam i poprzez ten moduł można mieć wejście na usb (pendrive) ipod,mp3, tylko są tam jakieś warunki jak to ma być nagrywane na te nośniki by oszukać radio które dekoduje ten sygnał jak gdyby była podłączona była ta zmieniara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ewentualnie proponuje kupić na allegro transmiter fal fm. Podłączasz pendriva pod urządzenie, ustawiasz odpowiednią częstotliwość i cieszysz się muzyką. Koszt urządzenia ok 100 zł. Efekt zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Admin mi usunął post (jak ja tego nie cierpię) Absolutnie nie transmiter FM, sam tego urządzenia używałem i nikomu nie polecam. Szum, zmiana stacji, beznadzieja. Artur ma rację, są urządzenia, które symulują pracę zmieniarki i wykorzystują sygnał Audio-IN, do którego podłączamy mp3. Do każdego modelu radia (samochodu)są inne. Dalej namawiam na sklep, oni fachowo doradzą. Sam tam wiele razy się pytałem (nigdy nie kupiłem)- jedynie ściągnąłem z allegro:D Proszę Adminie bądź dumny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Zależy jaki transmiter używałeś. Ja osobiście jestem zadowolony z jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cezrek Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 wow nie bylo mnie kilka dni a tu tyle postow dziekuje w takim razie za fachowe podejscie do sprawy .. no to czeka mnie wycieczka postaram sie ogarnac obie opcje i co do efektow napewno napisze jak wyszlo :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja nie:) szczególnie jak się jedzie daleko, zmiana częstotliwości i mocy nadawania i d*pa:) A taki sprzęcik ok 200 zł kosztuje i działa ooooo niebo lepiej (jak audio cd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cezrek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 bikemc powiedz mi prosze co dokladnie kupiles jaki model tego urzadzenia..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faja Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 chyba tańszym rozwiązaniem będzie kupno oryginalnego radia, tego modelu z mp3 i bluetooth, na allegro można dorwać za ok 500 zł. Trzeba tylko zwrócić uwagę żeby miało wejście AUX. Montujesz je po prawej stronie konsoli, tam jest plastikowa zaślepka Wyciągasz swoje wkładasz nowe, żadnych problemów, kostki te same Tylko na kierownicy nie ma klawiszy do bluetooth, ale chyba głównie chodzi o mp3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi