Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

radio cd w wersji le

Guest Cezrek
 Share

Recommended Posts

Guest Cezrek

witam neiweim czy ktos podejmowal juz ten temat ale ciekawi mnie jedna sprawa.. mam wersje LE 2008 i jest tam zmieniarka i radiotowarzacz interesuje mnie czy da sie po podlaczyc jakos zewnetrzy odtwarzacz mp3?? jaki kabeel co koliwek

pozdrawaim

taaa :D urządzenie za 4 k alternatywą na zewnętrzny mp3:D:D:D:D haha poza tym kupiłbym Pioneera albo alpine stacje a nie takie coś:D. Wystarczy zadzwonić do sklepu ze sprzętem takim i się spytać ( nie koniecznie tam kupić) np. www.tomix.pl

Pozdro!

Guest Artur5250

Jest alternatywa :one: na allegro możesz sobie kupić moduł który podłączasz podobno w wejście na dodatkową zmieniarę czy coś tam i poprzez ten moduł można mieć wejście na usb (pendrive) ipod,mp3, tylko są tam jakieś warunki jak to ma być nagrywane na te nośniki by oszukać radio które dekoduje ten sygnał jak gdyby była podłączona była ta zmieniara.

Ewentualnie proponuje kupić na allegro transmiter fal fm. Podłączasz pendriva pod urządzenie, ustawiasz odpowiednią częstotliwość i cieszysz się muzyką. Koszt urządzenia ok 100 zł. Efekt zadowalający.

Admin mi usunął post (jak ja tego nie cierpię)

Absolutnie nie transmiter FM, sam tego urządzenia używałem i nikomu nie polecam. Szum, zmiana stacji, beznadzieja. Artur ma rację, są urządzenia, które symulują pracę zmieniarki i wykorzystują sygnał Audio-IN, do którego podłączamy mp3. Do każdego modelu radia (samochodu)są inne. Dalej namawiam na sklep, oni fachowo doradzą. Sam tam wiele razy się pytałem (nigdy nie kupiłem)- jedynie ściągnąłem z allegro:D

Proszę Adminie ;) bądź dumny:D

Zależy jaki transmiter używałeś. Ja osobiście jestem zadowolony z jakości.

Guest Cezrek

wow nie bylo mnie kilka dni a tu tyle postow dziekuje w takim razie za fachowe podejscie do sprawy .. no to czeka mnie wycieczka postaram sie ogarnac obie opcje i co do efektow napewno napisze jak wyszlo :kosci:

Ja nie:) szczególnie jak się jedzie daleko, zmiana częstotliwości i mocy nadawania i d*pa:)

A taki sprzęcik ok 200 zł kosztuje i działa ooooo niebo lepiej (jak audio cd)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

chyba tańszym rozwiązaniem będzie kupno oryginalnego radia, tego modelu z mp3 i bluetooth, na allegro można dorwać za ok 500 zł. Trzeba tylko zwrócić uwagę żeby miało wejście AUX. Montujesz je po prawej stronie konsoli, tam jest plastikowa zaślepka :) Wyciągasz swoje wkładasz nowe, żadnych problemów, kostki te same :) Tylko na kierownicy nie ma klawiszy do bluetooth, ale chyba głównie chodzi o mp3.