Gość damianek2304 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 witam czy ma może ktoś tą instalacje w swojej lamerce (SPAG LPG gaz) jest to sekwencja czy ktoś słyszał o takiej sekwencji? chciał bym się zorientować bo mam do wyboru tą sekwencje lub zwykły gaz czy miał ktoś problemy z tą sekwencją . z góry dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 witam czy ma może ktoś tą instalacje w swojej lamerce (SPAG LPG gaz) jest to sekwencja czy ktoś słyszał o takiej sekwencji? chciał bym się zorientować Pewnie chodzi Ci o STAG - raczej sa polecane razem z wtryskami valtek. Poszukaj na forum, napewno znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 a nie nazywa sie ona przypadkiem STAG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 chyba jednak stag a ile może kosztować taka instalacja mi gościu powiedział za nią 2000pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 stag300 jest ok. malo auto pali ale mam ja w PEUGEOT 406. Cene ci dobra zaproponowali... oby nie spascili roboty.. ja dalem 2800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 mam dylemat co założyć czy zwykłą czy tą sekwencje za zwykłą powiedzieli mi 1500 rocznie robię około 14tyś km [ Dodano: Nie 15 Mar, 2009 21:00 ] jutro na 10 jestem umówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Staga 300 i cena wsumie dobra i jak sie tak patrzy to 50% to części a reszta to robota ,,,,, dopilnuj by Ci Zrobili mapy tz jazda autem po pare km by sie mapy ustawiły i to dopracowali no chyba że każą Ci przyjechać za tydzień,,,,, ważne wtryskiwacze i reduktor ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 wtryskiwacze mam magic jet i tylko takie chodza w 406 bo na innych jest slaby duzo pali i faluja obroty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianek2304 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 ja właśnie wczoraj założyłem gaz sekwencje reduktor - landirenzo, zawór gazowy - lovato, wielozawór - tomasetto, centralka- diego , układ elektroniczny także Diego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.