komprez Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 No to sie moge pochwalic nastepca conzulta juz nie na RS232 .. ale na USB ! Dedykowane sterowniki Narazie moze ciut wiesniacka obudowa ale jak tylko dostane mniejsze to bedzie to juz bardzo poreczne ! nawet w schowku z bezpiecznikami Jak ktos jest zainteresowany sa juz na allegro pod moim nickiem Dopisując jeszcze do tematu poszedlem dalej z pracami W budowie : - NOWY SOFT DIAGNOSTYCZNY PO POLSKU !!! ze wszystkimi nieokrojonymi opcjami diagnostyki !! - Wirtualna deska rozdzielcza (dla fanów CARPC oraz nawet do samych testow) Oto demo deski (juz dzialajacej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W-x-W Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Dlaczego aż 140 PLN zważając na dość niska jakość wykonania? Może jakieś zniżki dla nissanklub? Ja bym chętnie kupił ale za max 100 PLN wersje na USB bo w moim eeePC 900 nie ma COM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dlaczego aż 140 PLN Aż 140 ? Ludzie nie żartujcie. Tylko 140. Wiecie ile czasu musiał poświęcić Komprez na doprowadzenie tego projektu do fazy użyteczności ? Zmontowanie takiego układu też bądź co bądź zajmuje chwilę czasu i conieco kosztuje - ile z takimi rzeczami jest zabawy wie każdy kto sie kiedyś elektroniką bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Aż 140 ? Ludzie nie żartujcie. Tylko 140. no a teraz cena już jest bardziej atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja jestem zainteresowany, tylko najchetniej wraz ze wtyczka trapezowa (to chyba OBD2). Nie chcialbym czegos spalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 No macie racje zabawy z tym troche jest :/ zwlaszcza ze budowa na komponentach SMD A co do gniazda .. sam koszt to ok 40-50pln .. wiec o tyle wzrasta cena automatycznie :/ natomiat ten interfejs nie podejdzie pod OBD2 tylko OBD1 z gniazdem szarym 14 pinowym Nie mam samochodu z OBD2 .. gdybym mial to moze i by sie udalo zrobic taki fejsik Jesli jest ktos z okoloc nowego sącza z OBD2 to mozna by sie bylo umowic na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Prosze napisałem PW po zakupie tego cuda dam rade wypierd@#$@ opcje immo z komputera Bosch w P10 pestka +kluczyk bo mi się właśnie SPIER#$@#$@#$ i ładnie mruga cały czas ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 No macie racje zabawy z tym troche jest :/ zwlaszcza ze budowa na komponentach SMDA co do gniazda .. sam koszt to ok 40-50pln .. wiec o tyle wzrasta cena automatycznie :/ natomiat ten interfejs nie podejdzie pod OBD2 tylko OBD1 z gniazdem szarym 14 pinowym Nie mam samochodu z OBD2 .. gdybym mial to moze i by sie udalo zrobic taki fejsik Jesli jest ktos z okoloc nowego sącza z OBD2 to mozna by sie bylo umowic na testy Na razie mi nie po drodze w góry ale w dalszym ciagu jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Albo ewentualnie jakaś przejściówka z OBD1 na OBD2.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfer Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Masz pełną wersje softu nissan data scan ?? Jak byś miał to mógłbyś podesłać, mam interfejsik do almy ale nie mogę wykorzystać jego właściwości w całości bez softu w full version. I jak byś sprzedawał trochę taniej to byś pewnie kupców miał-- oryginalny consul nissana za 140 zł w sklepie internetowym mari. Pozdro Edytowane 24 Lipca 2009 przez serfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Oryginal owszem za 140 ale na com ... a ja mam za 130 na usb + full NDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość borrego Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1519536.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 (edytowane) Witam !!! borrego, miło że że wrzucasz link do mojego tematu na elektroda, ale tam trzeba się zarejestrować. Sprawdźcie też tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/61281-k11-nissan-conzult/page__pid__729898__st__0entry729898 Powodzenia przy diagnozowaniu i czekam z zainteresowaniem na ciekawe relacje. Edytowane 18 Maja 2010 przez walti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi