mati_wlkp Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 W dniu 10.05.2019 o 21:38, M@reS napisał: W bagażniku.....musisz usunąć ten plastik https://1.allegroimg.com/original/0c6fc3/4725331742688f9f8fa4807d2fc1. Pod nim we wnękach jest centralka. Dziękuję za odpowiedź. Wczoraj dopiero przyjrzałem się i ....nie zabrałem się do pracy, bo najpierw podpytać. Ten element jest na zatrzaski czy tam są jakieś wkręty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) musisz ciągnąć do góry, całość jest na takie haczyki po bokach (patrz podana fotka) ;). Edytowane 20 Maja 2019 przez M@reS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabasimu Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 19.05.2019 o 23:40, mati_wlkp napisał: Dziękuję za odpowiedź. Wczoraj dopiero przyjrzałem się i ....nie zabrałem się do pracy, bo najpierw podpytać. Ten element jest na zatrzaski czy tam są jakieś wkręty ? Cześć, Udało Ci się znaleźć moduł (centralkę) od czujnika cofania/parkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Standardowo jest w belce bagażnika, jak zdejmiesz środkowy plastik w bagażniku to znajdziesz centralkę ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQTER Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Przy zakładaniu haka rozbierałem plastiki w bagażniku i o ile dobrze kojarzę to moduł od czujników jest chyba nie pod tym plastikiem ze zdjęcia a pod prawym boczkiem bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi