Gość mysiar Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam czy ktoś się orientuje gdzie można wymienić przednią szybę w Patrolu za około 2500 zł w okolicach Krakowa ? ASO wyceniło na 3500 zł, ale żyd ubezpieczyciel skroił to do 2500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zadzwoń do byle jakiej firmy która ma szyby samochodowe W Wawie szyby do Patrola kosztują od 450 do 650 zł z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość batonki Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witamczy ktoś się orientuje gdzie można wymienić przednią szybę w Patrolu za około 2500 zł w okolicach Krakowa ? ASO wyceniło na 3500 zł, ale żyd ubezpieczyciel skroił to do 2500 zł Nie wiem czy temat jeszcze aktualny ale w Krakowie na ulicy Przewóz 2, firma Marco Polo - do Y60 szyba przednia 280 złotych, uszczelka 170 zł. robocizna do 100 zł. także cena którą podałeś dość abstrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mysiar Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 dzięki podpowiedzi OFF-ROADER'a szybę załatwiłem szybciutko na Zakopiance za górą Borkowską. Szyba kosztowała 350 zł i założenie 140 zł - jak dla mnie rewelacja. Za cene z ASO to sobie mogę jeszcze z 6 razy ją wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cement Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Poszukuję przedniej szyby do y60(najlepiej z okolic Poznania). Z pozoru nic takiego ale chciał bym aby była to szyba brązowa. Obdzwoniłem różne firmy zajmujące się auto-szybami i mają tylko białe lub zielone. Może ktoś się orientuje gdzie mają duży wybór szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A Ty masz taką szybę, znaczy koloru brązowego? Raczej do Patrola nie znajdziesz na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cement Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A Ty masz taką szybę, znaczy koloru brązowego? Raczej do Patrola nie znajdziesz na 100% Tak ja mam wszystkie brązowe - wersja SLX (nie wiem czy wszystkie SLXy tak miały ale mój ma) ...A pęknięcie na całej długości i obawiam się, że jakiś służbista mi dowód zatrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A powiedz mi skąd masz to autko sprowadzone, może cosś pomogę. Będę w Łodzi w weekend to rzucę bratu zadanie. Mamy warsztat auto szyby od 20 lat to się gdzieś poszuka, ale będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzięki podpowiedzi OFF-ROADER'a szybę załatwiłem szybciutko na Zakopiance za górą Borkowską. Szyba kosztowała 350 zł i założenie 140 zł - jak dla mnie rewelacja. Za cene z ASO to sobie mogę jeszcze z 6 razy ją wymienić. Fajnie że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cement Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autko z Belgi ale spoko już się nie kłopocz. Zamówiłem zieloną z pasem. Widziałem u kolesia w ten sposób zamontowaną szybę i nie rzuca się to w oczy. Gorzej by było gdyby jedna z bocznych był zielona a druga brązowa ... ale u mnie nie będzie tego widać Mam większego doła bo strzeliła mi chłodnica, i dzisiaj na "sznurku" do mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Pisałem Ci kolego na gg, że możliwa jest szyba brązowa, fakt że cena dwa razy droższa prawie niż zielona. Masz rację, zielona nie będzie się tak rzucać w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cement Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Ojj faktycznie przepraszam ale ostatnimi czasy chodzę do tyłu,(przygotowania do mensday w Wa-wie ze strzelnicą i ekspozycją www.zolnierzefortuny.com ) i z tego wszystkiego zapomniałem odpisać, a nie odpisałem bo chciałem się przespać z tą myślą.... No i właśnie jak już przemyślałem sobie wszystko i stwierdziłem, że to jednak sporo to zapomniałem odpisać. Mea culpa. Jeszcze raz dzięki za fatygę i sorry za kłopot Pozdrawiam Cement Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez Cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 No problem Trochę za dużo jak na różnicę w kolorze... Ale klient płaci klient wymaga. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi