Gość PawelRm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/item591230626_centra...mocniejszy.html da rade ? będzie działało ? czy odpuścić sobie i dalej męczyc sie z lataniem dookola samochodu z kluczykiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 nie wiem czy sie oplaca ale drzwi mozna tez zamykac od srodka a z kluczyka tylko kierowcy ..mysle ze dzo wygodniejszy sposob niz latanie dookola z kluczykiem jak to ujales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PawelRm Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jasne że tak robie ale rózne sa sytuacje i powoli mnie juz denerwuje brak centralnego, tylko pytanie czy taki za 39 zł mimo 2 letniej gwarancji nie padnie po miesiącu :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witaj.moim zdaniem lepiej odżałować drugie 40zyli i zakupić z pilotem *zmiennokodowy*.Tyle samo roboty a większa frajda.Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 wiesz co, zakładałem taki centralny "phantom" - wyglądał identycznie jak ten co masz i działa dość dobrze - ;-) Fakt - ze te gumki na siłownikach dawno szlak trafił, ale to też kwestia pracy - u mnie jest w bardzo starym aucie zamontowany i działać musi z zamkami które działają dobrze przez tydzień po przesmarowaniu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jeśli już zakładać centralny to z pilotem od razu!! Założysz taki i będzie Cię wkurzało że musisz wkładać kluczyk do zamka, a mógłbyś zamknąć pilotem... Ja miałem w N15 właśnie centralny na kluczyk i mnie to wkurzało dlatego założyłem sterowanie z pilota :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafaela Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dołuż 4 dychy i kup z pilotem plus ewntualnie przekaźnik za okoł dychę. przydatne szczególnie jak jest ciemno, nie porysujesz kluszykiem karoserii w okolicach zamka . maprawdę odczuwalna róznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlew Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Kwestia ile masz zamiar "trzymać" auto, te zamki działają nieźle ale 2-3 lata, później zawsze cos wypadnie. Miałem takie w opelku po 2 latach trzeba było zaglądać już co roku Może zorientuj się na szrocie ile by chcieli za oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.