luk Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jeśli piszczy maska, to można też zamek na śrubach o milimetr przesunać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kowalius Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Mnie to najbardziej irytuje piszczenie/skrzypienie tylnego zawieszenia Nawet jadąc/stojąc w korku, po odsunięciu szyb słychać ten niemożliwy dla ucha dźwięk. A nie daj panie jak jest słońce i wysoka temp. to wtedy wydaje mi się jakbym skakał po starej wersalce Przyznam się szczerze, że trochę mi wstyd jak podjeżdżam np pod sklep a ludzie oglądają się za mną i to nie z powodu samej Navarki a właśnie tego skrzypienia. Próbowałem różnego rodzaju specyfiki - począwszy od WD40 i inne a skończywszy na silikonie w sprayu Wurtha. Na chwilę spokój i znowu to samo. Może macie jakiś sprawdzony sposób - oczywiście najlepiej jakby był bezinwazyjny. Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Datex Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Dać sobie spokój Uroki resoraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Tuleje poliuretanowe zamiast gum i smar grafitowy między pióra resorów nigdy nie smatuj wd40 tulej gumowych bo smar niszczy gumę Edytowane 28 Maja 2013 przez alkaspaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi