Gość PMW Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam... chciałbym się pochwalić moim nowym nabytkiem... projekt to nie będzie, a jedynie prezentacja bo auto jest absolutną igłą plastik śmierdzi jeszcze nowością... 2006 r. :one: Silniczek jaki Almera ma a pokładzie QG15de raczej nie rzuca na glebę swoimi osiągami ale pozwoli skutecznie i przede wszystkim tanio się przemieszczać gdyż spalanie tego bolidu oscyluje w granicach 6l./100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin_gcw Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Fajny dupowóz ale szkoda, że to nie diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Fajny dupowóz ale szkoda, że to nie diesel Dieselami jeździłem i powiem, że większych mułów wśród dieselów niż N16 nie ma. Totalna porażka. A Almerka ładniutka, jak z salonu. Co z Primerą bo widzę, że temat zamknąłeś na trochę. Cała jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Co z Primerą bo widzę, że temat zamknąłeś na trochę. Cała jest? tak... jak najbardziej dopieszczam ją jescze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 PMW, łądny no i czarniutki jak primerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 PMW, łądny no i czarniutki jak primerka na reszcie ktoś sie na żartach poznał , auto naprawde kupiłem i jest moją własnościa ale ja nim jeżdić nie bede tylko moja mama dopóki moja Magda nie zrobi prawka ja sie tym dziś przejechałem i nigdy wiecej :one: bałem sie jechać szybciej niż 80km/h nie przyzwyczajony jestem to niebezpieczne jeżdzić szybciej takim autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasil Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no no ladny samochodzik. Tylko niech cie nie zdziwi ze te niby 6 litrow na 100km moze sie przekrecic na 9 Ten samochod wcale malo nie pali Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 PMW, a juz zaczolem sie martwic co zes zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no no ladny samochodzik. Tylko niech cie nie zdziwi ze te niby 6 litrow na 100km moze sie przekrecic na 9 Ten samochod wcale malo nie pali Pozdrawiam Śmiem twierdzić, że nie jeździłeś jeszcze dużo palącą Almerką N16... Ale jak masz ochotę, mogę Cię taką przewieźć... Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Bomba ładna bo Czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Bomba ładna bo Czarna Ja trochę zazdroszczę tej konsoli... chyba sam tez sobie przełożę taką konsolkę od po face liftingu... Ten ekran duży po środku mi się zwłaszcza podoba... tylko gdzie ja wtedy zegary przełożę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ten ekran duży po środku mi się zwłaszcza podoba... a i jeszcze fajnie jak nawigacja bangla...fajna sprawa bo niedawno miałem okazję przetestować tylko że nie w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ten ekran duży po środku mi się zwłaszcza podoba... a i jeszcze fajnie jak nawigacja bangla...fajna sprawa bo niedawno miałem okazję przetestować tylko że nie w PL Ja tam bym zapodał inne obrazy na ten ekran... Jakiś EvoSoft albo cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi