Gość QXs Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 No ładnie dopicowałeś Micre ale brakuje jednego bajeru pod maską. Koniecznie musisz pomalować pokrywę zaworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 jednak chyba nie wejdę w temat micry--mało nm wychodzi--chyba że turbo jakieś nby przypasował--ale z wielką checią oblukam jak idzie w tym temacie innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 mło masy to i wiele Nm nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuri Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Po dzisiejszej rozmowie z Kubą dopiero mi się narodziły dylematy - czy iść w wolnossaka i inwestować w kolektor a potem resztę czy uturbiać...pożyjemy zobaczymy jak mi się koncepcje ułożą dzięki Kuba za skasowanie błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Moje zdanie znasz jak to ma być uliczny zabijaka to Turbo, jak chesz polatać po torze, pojerzdzawkach, to N/A... Nie rozbierałem tego silnika jeszcze nigdy ale też fajną opcją by było zwiększenie pojemności o ile tłoki z 1,6 by pasowały i tuleja od garów nie za cienka była ale to wszytko wychodzi drożej jak turbo... Ps. opisz swoją Micrę u nas w projektach i ich rezultatach - naprawę fajna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 to jest mega projekt rallycrossowy Antoniego Skudły , z tego co wiem catcamsy tam siedzą Marka: NISSAN Model: MICRA Rocznik: 1997 Pojemność skokowa: 1347 cm3 Moc maksymalna: 180 KM Skrzynia: kłowa, 6-cio biegowa Zawieszenie: SACHS hydrauliczno-gazowe Ogumienie: AVON, MICHELIN, GOODYEAR Fotel: RECARO Kierownica: OMP Zbiornik paliwa: ATL, 10 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuri Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Micra Skudły miała 180 kuca, zresztą do sprzedania była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Micra Skudły miała 180 kuca, zresztą do sprzedania była jak to musi zapierdzielac ....mi sie marzy tak do 120KM w mojej ... i bylbym zadowolny ... :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 to jest mega projekt rallycrossowy Antoniego Skudły , z tego co wiem catcamsy tam siedzą Marka: NISSAN Model: MICRA Rocznik: 1997 Pojemność skokowa: 1347 cm3 Moc maksymalna: 180 KM Skrzynia: kłowa, 6-cio biegowa Zawieszenie: SACHS hydrauliczno-gazowe Ogumienie: AVON, MICHELIN, GOODYEAR Fotel: RECARO Kierownica: OMP Zbiornik paliwa: ATL, 10 litrów no ciekawe jaki miał budżet?3000 pln czy 30 000 pln..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuri Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 mi sie marzy tak do 120KM w mojej ... i bylbym zadowolny To dokładnie tak jak ja...ale nie wiem czy nie do czasu [ Dodano: Pią 15 Maj, 2009 21:41 ] no ciekawe jaki miał budżet?3000 pln czy 30 000 pln..? raczej Hella grosza nie poskąpiła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 To dokładnie tak jak ja...ale nie wiem czy nie do czasu poczatkowo to mi katalogowe 75KM wystarczało :diabel: no ale zbieram siano i pewno bede dalej dziobać... tylko w miedzy czasie trza drugie auto kupic.. na dojazdy do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Może troszeczkę odkopuje temat ale natrafiłem na coś ciekawego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi