Gość SEBASTIAN Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Kupiłem almerkę N 16 z 2001 r która była sprowadzona z Niemiec i potrzebuję instrukcje obsługi bo mam w j. niemieckim. Próbowałem w servisie nawet do Nissan Polska dzwoniłem i nie byli w stanie mi pomóc. Mam jeszcze jeden problem zablokował mi się nadmuch i działa tylko na nogi i nie mogę się dostać do niego ponieważ mam fabrycznie zamontowane radio i nie wiem gdzie dokładnie jest przykręcone. Bez wyciągnięcia radia nie dostanę się do regulacji nadmuchu. Za każą radę bedę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Radio poprostu sie wyjmuję jest to N 16 s konsolką na górze zamykaną? Jeśli tak to otwórz i szarpnij mocno do siebie iu musi wyjśc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Poszukaj trochę w postach w Caraudio. Tam znajdziesz jak wyjąc radyjko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi1508 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Kupiłem almerkę N 16 z 2001 r która była sprowadzona z Niemiec i potrzebuję instrukcje obsługi bo mam w j. niemieckim. Próbowałem w servisie nawet do Nissan Polska dzwoniłem i nie byli w stanie mi pomóc. Mam jeszcze jeden problem zablokował mi się nadmuch i działa tylko na nogi i nie mogę się dostać do niego ponieważ mam fabrycznie zamontowane radio i nie wiem gdzie dokładnie jest przykręcone. Bez wyciągnięcia radia nie dostanę się do regulacji nadmuchu. Za każą radę bedę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.