Gość czerwi Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam; mam taki maly pomyslek, pochwale sie jak mi sie uda zrobic; jednakze musze dostac sie do deski ze wskaznikami; jak ja zdemontowac ? moje auto jest po lifcie (nowe zegary etcetera), service manual zawiera instrukcje z przed liftu; czy konieczny jest demontaz konsoli ? skad wziasc service manual do wersji 2005-2007 ? Pozdrawiam i z gory przepraszam jesli temat takowy juz sie pojawil i prosze o wyrozumialosc dla swierzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 pow nr VIN (pierwsza cyfra 2) tam chyba żadne zmiany nie były wprowadzone (chodzi o mocowania plastików) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czerwi Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 dzieki, nie mialem czasu jeszcze obejrzec deski; moj maly projekcik ruszy w najblizszym czasie (mam nadzieje); a czy nastapily jakies istotne zmiany w instalacji elektrycznej? wiem napewno ze zmienily sie niektore kostki i kolory przewodow? gdzie mozna znalezc schematy elektryczne do nowych wersji ?? chodzi glownie o av Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 podaj adres to ci prześle na maila cały dział AV z manuala do P12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czerwi Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 p_czerwonka@wp.pl mam manuala do p12, ale z lat 2002-2005 i nie jest wystarczajaca kompetentny dla mnie (albo ja nie jestem wystarczajaco lotny ); ten jest nowszy? chodzi mi kolory kabli, rozmieszczenie; czy wystarczy pociagnac daszek zegarow zeby go zdemontowac ? niechce go uszkodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.