Gość sygnal2 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 witam serdecznie Mam problem z Primera P12 1,9Dci a dokladnie z elektryka. Gdy wlaczam kierunek prawy to miga mi ekranik w srodku a gdy naciskam stop wlacza mi sie kamera cofania. Wymienilem wszystkie zarówki na jednakowe i przez 2 dni bylo wszystko ok, pozniej przeciscilem co sie dalo, sciezki w lampie, zarowki, nawet zlaczki ktore lacza klosz lampy (zauwazylem tam na jednej sciezce bylo przypalone jakby jakies zwarcie) i bylo wszystko dobrze az minely 2-3 dni i znowu to samo!Czasami dziala dobrze a po chwili znowu mryga ekran i wlacza sie kamera. gdzie moze byc przyczyna?czy jestem to samodzielnie naprawic? Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciechon Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 wersja hatchback - słaba masa na tylnich lampach. Użyj wyszukiwarki było wiele razy na forum. Pozdrawiam ciechon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lestat23 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam Mam p12 z 2003 2.0SVE w automacie i mam podobny problem, tylko u mnie jak włączę lewy kierunek to piszczy jakby pasy były nie zapięte, a jak nacisnę stop przy włączonym lewym kierunku to włancza mi się kamerka, sygnał znika ale przy karzdym chamowaniu sie wlancz. I gasnie mi wyswietlacz z biegami.Czy udało ci sie jakos temu zaradzic, jesli tak prosze o podpowiedz. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sygnal2 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 witam. mi udalo sie naprawic ten problem i tak jak bylo napisane na forum trzeba dorobic dodatkowa mase i wszystko bedzie ok. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lestat23 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ok wielkie dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krymag010681 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jaki kabel jest od masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jaki kabel jest od masy czarny, zacznij od lewej lampy bo tam najczesciej jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.