Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nowy projekt na dzisiaj.

Gość Butryn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dżodżo

A mi sie podoba, ze nissanki nie maja kontrolki od swiatel.Moim zdaniem w nocy zegary ladniej wygladaja, jak sie zadna kontrolka nie swieci.

POZDRAWIAM.....

Crush,co Ty gadasz, moja maxima jest z grudnia 98. Ma wszystko to co Wielki Wac pisze , do tego pełny komputer pokładowy z funkcją spalania, nawet jak za mało płynu do szyb to lampka świeci, itd...

pozdrawiam

tylko europejskie wersje maja komp. od spalania , WielkiWacu gdzie masz ta temp. zewnetrzna ???

co do swiateł to piszczy , ale jakos nie zawsze na to reaguje , a pozatym ja mowie o jezdzie w dzień ja wole jak mi pokazuje czy mam swiatła czy nie , , bo jak jest ciemno to oczywiscie nie musi mi sie deska swiecic zebym wiedział czy jade na swiatlach czy bez ;)

zaroweczki od chekengine nie wyjol poprzedni własciciel , bo ojciec nia jezdził przez 6 lat !!! , byla servisovana w ASO i chyba by zauwazyli ze cos jest nie tak ?? , ze siadla kontrolka , nie pamietam jak bylo na poczatku jak byla nowa , ale chyba nigdy sie nie swieciło , no nic musze sprawdzic na bezpiecznikach moze bedzie pisac tak jak w innych samochodach od czego sa bezpieczniki i juesli bedzie od chek engine to musze podjechac do serv. i powiem zeby mi to sprawdzili , kurde ciekawi mnie z ta temp.

Ja piernicze musze te zdjecia zrobic tylko mi powiedzcie gdzie i jak mam je wkleic ??

pozdrawiam

ogladałem Twoje zdjecia i widze ze masz przycisk którego ja nie mam pod wyswietlaczem od klimy , na srodku ja ma tam tylko małe wybrzuszenie :( co za cholerstwo , ale pewnie dało by rade załozyc , tylko jesli nie ma oryginalnie zamontowanego czujnika temp. zew. to jak ja załoze bedezie przekłamywał .

Co do zdjec to musze koniecznie zrobic , jak zrobie to powiecie mi gdzie mam je umiescic

pozdrawiam

Tak. To ten 3 od lewej zaraz pod wyswietlaczm klimy. Jak go nacisniesz to pokazuej temp na zew. Troszku klamie ale niewiele, jakies gora 4 F czyli jakies 1.5 max 2 C

no własnie tego guzika u mnie nie ma :(

ale co tam , to jest niewazne , sczerze miwac wolał bym spoalanie miec , tak sobie mysle bo w wersjach QX pewnie na wyswietlaczu jest komp. pod zegarami , czyli moznqa by załozyc zegary (całe ) od QX i sonde do baku i powinno działac , co o tym myslisz WielkiWacu ??

pozdrowienia

Jesli ci to tu opisze to mnie zabija. Temat wstawiania zdjec juz byl niejednokrotnie omawiany. Poszukaj na forum. Ja tez popatrze to ci podesle linka

• 1 miesiąc temu...