Gość szczureczek Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 jak w temacie.. odświeżam trochę strzałę i nie mogę znaleźć nigdzie części tj. filtra paliwa... i tak przy okazji poszukuje przewodów zapłonowych :027: z resztą już sobie poradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Wygoogluj sobie manuala z netu ... Gdzieś widziałem do Frontiera Będziesz miał wszystko od A-Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 no mam manuala, dodatkow książkę hayanes czy coś takiego o naprawie tego modelu i nic... cisza :/ może coś jest przy pompce w baku albo nie wiem już gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 no mam manuala, dodatkow książkę hayanes czy coś takiego o naprawie tego modelu i nic... cisza Czekaj bo nie łapię ... Kupiłeś książkę w której nie ma Twojej wersji silnikowej :?: Ps. Uważaj na tą książkę ... W Patrolowskiej są napisane bzdury odnośnie ilości płynów eksploatacyjnych ... Można nieźle wsadzić się na konia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ja obstawiam, że powinien być gdzieś w okolicach komory silnika, albo zaraz przy baku, gdzieś umocowany. Trzeba poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 no ksiazka jest i moj silnik też ale o filtrze paliwa nie widu... :/ pół godziny oglądałem dziś rano przewody paliwowe od baku po komorę silnika i dalej i nic nie natrafiłem. dzwoniłem do różnych hurtowni części i nic nie ma. strony amerykańskie przeglądam i nic o filtrze paliwa na forach i sklepach nie wspominają : chyba ogłoszę konkurs na ten filtr i piwo dla zwyciężcy. mnie osobiście się wydaje że może być gdzieś w okolicy baku a dokłaniej w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Trochę dziwne ... filtr paliwa powinien być w jakimś łatwo dostępnym miejscu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Filtr paliwa znajdziesz w baku (2) i nie podlega on okresowej wymianie, A przewodów zapłonowych to jak byś nie szukał to nie znajdziesz bo ich tam niema ale zato są cewki na każdy cylinder po jednej jak na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 to widzę dwa duże piwa :one: z tym filtrem to się też dziś dowiedziałem od znajomego ze stanów i występuje tylko i wyłącznie z pompką paliwa chyba firma hitachi to tylko robi, natomiast nad kablami nie znam się jakoś tam na mechanice ale to już z cewkami zrozumiałem gdzie mam dowieść piwka? temat uważam za zamknięty chyba że ktoś chce coś jeszcze tu dodać :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 szczureczek, pod postem użytkownika który ci pomógł rozwiązać problem masz przycisk "Pomógł" - warto z niego skorzystać jeśli ktoś w twoim wątku udzielił rzeczywistej pomocy w rozwiązaniu problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi