Gość Jack99 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Możesz użyć translatora A tak na serio to po angielsku byłoby wystarczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 hehehe:) wiem że po ang zrozumieja. tak poprostu wzięło mnie na żarty z rana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Oddzwonili do mnie dzisiaj z Nissan Polska z informacja, ze po 11.06 dealerzy powinni juz miec wytyczne dotyczace usterki i powinni zapraszac do naprawy. Opisze Wam o co chodzi jak to zalatwie. [ Dodano: Pią 19 Cze, 2009 16:57 ] Witam, Dzisiaj w moim aucie zostala przeprowadzona akcja serwisowa... wszystko zajelo jakies 20 minut, chodzilo o uszczelnienie dolotu powietrza. Z cego co widze, zaden z gumowych przewodow nie zostal wymieniony, a to w ktorym miejscu mechanik cos robil mozna poznac tylko po sladach palcow na gumach. Zmienili jedynie obejmy na gumowych przewodach i to wszystko. Pytalem mechanika co to za wielka naprawa, powiedzial ze to kupa smiechu. Tak wiec kolezanki i koledzy majacy auta z importu - pilnujcie tylko czy nie macie luzow na gumowych przewodach i zadne akcje serwisowe nie sa Wam potrzebne. Przed naprawa: Po naprawie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nora666 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 W zeszłym tygodniu podczas jazdy nagle moje murano zgasło, niewiedziałem co jest grane. Przy próbie odpalenia silnika zachowywał się jakby niedostawał paliwa ( a był po tankowaniu ). Męczyłem się ponad godzinę i przypomniałem sobie o tej wielkiej usterce silnika, więc sprawdziłem przewody dolotowe powietrza i się okawzało, że jedna obejma jest luźna, agumowy przewód jaby się ześliznął. Przewód poprawiłem, obejmę dokręciłem i moje murano znowu chodzi jak złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi