Gość MaciekR Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Cześć, Mam kwestię - właśnie odebrałem Nyskę 100NX z warsztatu, robili rozrząd, uszczelkę pod głowicą i kilka innych jeszcze - nieistotne, grunt, że trzeba było motor wywlec na zewnątrz. No i po całej operacji cały czas pali sie kontrolka drzwi i daje czerwienią po oczach, co jest mało przyjemne. Może ktoś wie, co by trzeba było zrobić, żeby wróciło wszystko do normy? Oprócz powrotu do fachowca Czy jest w setce jakiś czujnik otwarcia maski? Może magik od tego jakiś drut urwał, czy coś? Pzdr - MaciekR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Jezeli chodzi okontrolke zamkniecia drzwi to nie ma tam zadnych specjalnych czojnikow tylko zwykle wylaczniki-zamykasz dzwi ktore wciskaja wylacznik wylaczajacy kontrolke otwierasz przycisk sie zwalnia i kontrolka swieci Prawdopodobnie uszkodzone sa jakies przewody (niekoniecznie od tej kont.. i jakies zwarcie czy coś sie robi) fachowcem nie jestem popatrz w tych okolicach gdzie grzebane bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Nie wiem czy jest czujnik otwarcia maski w Setce, ale w primerach jest to pewnie i u Ciebie też. Może jest uszkodzony albo przerwant przewód cy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 W Almerach też jest czujnik poodniesienia maski, więc chyba to standard u Nissana i tak jak kolega pisze to może on Ci załącza kontrolkę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.