ammaimon Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 witam, gdzie mozna zrobic lekkie elementy z laminatu? konkretnie chodzi mi o maske - albo replike z sunnego gti-r albo zwyczajna maske do sunniacza.. pisalem do autoR na pw, ale oddzewu brak :/ zlapalem tez kontakt z firma abmotorsport, ale nie maja form, a zamowienie moze byc z pocztkiem lipca i od 3 szt w gore.. orientujecie sie tez moze jak to wyglada cenowo? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamo_DBWC Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam!!! Ja mam kontakt do gościa co robi takie rzeczy ale z carbonu. http://www.rajdy-najda.com/ wchodzisz na dział kompozyty i masz pokazane różne częsci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 ammaimon, jak się dowiesz w tej firmie z namiaru Kamo_DBWC ile to kosztuje, to wrzuć na forum cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ammaimon Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 wyslalem juz zapytanie, teraz czekam na odpowiedz Pozdr [ Dodano: Pią 29 Maj, 2009 16:59 ] Kamo_DBWC, masz jakis inny kontakt do tego kolesia niz to co napisales? bo wyslalem zapytanie na jego stronie, ale odpowiedzi brak :/ Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Odezwij sie do Jacka Lesiaka ( dealer nissana) Powinien jeszcze mieć formy do maski z gtira, błotników i zderzaka przedniego. Swojego czasu za około 400 zł był skłonny wykonac taka maskę, błotniki po 200 i zderzak chyba też 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ammaimon Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 szopen, wielkie dzieki, napisalem maila i zobaczymy, co bedzie dalej.. dostalem odp z http://www.rajdy-najda.com/ i dowiedzialem sie, ze nie maja formy, a mache z carbonu zrobia za ok. 2k zl :029: zobaczymy.. jesli nikt mi maski z gti-r`a nie zrobi to wiem gdzie dostac seryjna maske do sunnego gti z laminatu Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.