polo1976 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam. Odświeżę trochę temat. Dzisiaj próbowałem podłączyć centralkę na pilota do fabrycznego centralnego na kluczyk. Próbowałem różnych kombinacji niestety bez efektu. Z tego co udało mi się dojść to na centralkę fabryczną idzie impuls - . Ale pewien już nie jestem. w połączeniu z uniwersalnym centralnym wszystko działa jak należy. Zanim jednak zamontuję uniwersalne siłowniki chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość podpięcia sterownika na pilota pod fabryczny centralny. W ramach wyjaśnień, rzecz dotyczy nissana sunny hb 95r 3 drzwi. poniżej fotka fabrycznej centralki Poniżej link do centralnego kupionego przeze mnie http://www.allegro.pl/item636529154_centra..._d_funkcji.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2163 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 upewnij sie najpierw czy w drzwiach kierowcy masz silownik czy tylko podajnik impulsu jezeli masz siłownik to nie powinno byc problemu jesli jest podajnik impulsu to twoja zabawa nic nie pomoze . pozostanie ci tylko wyprowadzic nowy centralny zamek od podstaw. Siłownikiem natomiast jest tak ma on najcześciej 4 kable znajdujesz na nich przewód na którym pokazuje sie minus przy zamykaniu drzwi i drugi minus przy otwieraniu drzwi w te kable wpinasz sterowanie z centralki alarmu badz centralnego zamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 No właśnie wczoraj wieczorem doszedłem do tego, że mam tylko podajnik impulsu jak to fachowo nazwałeś, i czeka mnie montaż siłowników. No nic trochę więcej roboty ale się zrobi. pawel2163 dzięki za zainteresowanie tematem. pozdrwienia [ Dodano: Nie 31 Maj, 2009 17:00 ] Temat rozgryziony wszystko hula aż miło. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość speedo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Mam mały problem z centralnym zamkiem w moim sunnym prawe drzwi zamykają sie i otwierają jak chcą i kiedy chcą co można na to poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.