jaca V6 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Czyli ten model tak ma, i niema się czym przejmować... Jest sie czym przejmować bo zimą można zajeździć aku a i rozrusznik cierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madball Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Czyli trza rozebrać pompę i zobaczyć ocokaman jednym słowem. Zaznaczam że w moim Trolu dzieje się to bardzo żadko. No nic będę się musiał zainteresować trochę szerzej tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Pompe bym zostawił na koniec, sprawdź czujnik grzania świec a później same świece. Czyli trza rozebrać pompę i zobaczyć ocokaman jednym słowem sam chcesz to zrobić ? ja za zregenerowanie pompy zapłaciłem 1700 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madball Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Zdolny jestem, ale sam w pompie nie będę grzebał. Podążę za twoją radą, czujnik-świece-pompa. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madball Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Kurcze jakieś dziwne te forum się zrobiło, już tak będzie czy co? czy może mi ktoś podrzucić link z tego posta powyżej odnośnie problemów z paleniem na ciepłym silniku 2,8 td. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał 1976 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 WITAM WSZYSTKICH.POMOCY KUPIŁEM WŁAŚNIE PATROLA 2,8 Y61 ROK 1999, I NIE MA MOCY WYMIENIŁEM FILTRY ,TURBINA DOBRA, PRZEPŁYWOMIERZ OK,, POMPA OK WTRYSKI OK ,KATALIZATORA BRAK EGR OK MOŻE TO PIERWSZY WTRYSK PADŁ JAK GO SPRAWDZIĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi