Gość sabaj Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Czy fabryczne radio w Nissan Note odtwarza pliki mp3 czy tylko audio ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Zależy pewnie od rocznika- ja mam 2007- tylko audio (radio 1din) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sabaj Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Chodzi mi o nowego Note. W wersji Acenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 w specyfikacji na stronie nissana jest napisane: radio CD z możliwością podłączenia odtwarzacza MP3. Ale czy jest oprócz tego standartowo MP3, rzeczywiscie cisza W każdym razie w nissan connect jest bo: "Zmodernizowany Note będzie pierwszym modelem, w którym od przyszłego roku pojawi się system Nissan Connect (w kolejnych modelach w późniejszym czasie). System ten, wykorzystujący technologię ekranu dotykowego, oferuje nawigację satelitarną (w dziewięciu językach), układ audio z odtwarzaczem CD (w tym MP3 i WMA), wejście na zewnętrzne źródło dźwięku, port USB i transmisję Bluetooth" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Pytanie jest niezbyt precyzyjne, bo nie piszesz jakie konkretnie radio? Zależy też od radia - na przykład modele (również montowane w wersji Acenta) z lat 2006-2007 wyposażone w 1-dinowe (prostsze) odbiorniki mają możliwość odtwarzania CD tylko w formacie audio i nie mają wejścia AUX ani USB. Ale choć w instrukcji pisze, że powinno się używać oryginalnych nośników - wielokrotnie na kompie przerabiałem muzyczne pliki mp3 z powrotem do formatu audio i potem wypalałem na CDR i CDRW z pozytywnym skutkiem. Odtwarzacz czyta bez problemu takie wynalazki . Oczywiście pojemność takiego nośnika wynosi raptem ok 13-17 standardowej długości kawałków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sabaj Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Pytanie jest niezbyt precyzyjne, bo nie piszesz jakie konkretnie radio? Zależy też od radia - na przykład modele (również montowane w wersji Acenta) z lat 2006-2007 wyposażone w 1-dinowe (prostsze) odbiorniki mają możliwość odtwarzania CD tylko w formacie audio i nie mają wejścia AUX ani USB. Ale choć w instrukcji pisze, że powinno się używać oryginalnych nośników - wielokrotnie na kompie przerabiałem muzyczne pliki mp3 z powrotem do formatu audio i potem wypalałem na CDR i CDRW z pozytywnym skutkiem. Odtwarzacz czyta bez problemu takie wynalazki . Oczywiście pojemność takiego nośnika wynosi raptem ok 13-17 standardowej długości kawałków Nie rozumiem w czym pytanie jest nieprecyzyjne. Pisalem że chodzi mi o nowy Nissan Note w wersji Acenta. Nie wiem jakie radia tam montują. Podejrzewam, że we wszystkich modelach w tej wersji wyposażenia są podobne radia. Odnośnie przerabiania plików mp3 na audio to chyba logiczne, że w instrukcji piszą żeby używać oryginalnych płyt. Przecież inaczej nie mogą napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.