Gość dmx81 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witam W mojej P11.144 mam lusterko wsteczne podlaczone do kabelka, ktory ucieka w podsufitke, ma ono przycisk, ktory mozna wcisnac i swieci sie na zielono, lub wylaczyc. ma tez na srodku lusterka przy gorze miejsce, przez ktore widac jakis maly ukladzik elektryczny,lub element - mniej wiecej 5mmx5mm - w tym miejscu brak jest elementu odbijajacego, wiec mozna jakby zagladnac w glab lusterka i widac wlasnie ten el. nie mam pojecia do czego moze to sluzyc druga sprawa, to na tylniej szybie od srodka z dolu rozchodza sie po skosach 2 preciki, przyklejone sa koncami do szyby, a wychodza z plastikowego malutkiego pudeleczka, w ktorym swieci sie dioda po zalaczeniu silnika (lub stacyjki w odpowiedniej pozycji) domyslam sie tylko, ze moze jest to antena ze wzmacniaczem?? auto ma zamontowana kamerke cofania, ma antyradar, radio z tv czy ktos spotkal sie z np takim lusterkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Pewnie masz lusterko samościemniające się, jak np ktoś z tyłu wali Ci światłami, wtedy lusterko się ściemnia i Cię nie oślepia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmx81 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 dzieki za podpowiedz:) kurde, nie mam poki co jak tego sprawdzic - u nas 0.30, a jeszcze widno, trzeba poczekac na wrzesien bo lipiec-sierpien nie ma roznicy 12 czy 24 ale pewnie bedzie jak piszesz, bo ten uklad co widac w lusterku to pewnie jakis czujnik swiatla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 poświeć w czujnik latarką... powinien zareagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.