Gość Kony Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Nie mam miejsca w piwnicy, a na działkę czy do znajomych ... nie chcę zawalać im miejsca. Przy Radzymińskiej w Warszawie 160 zł za rok przechowywania. W którym zakładzie wulkanizacyjnym w Warszawie taniej. Czy przechowywujący odpowiada za ewentualną kradzież opon ? Podobno opony nie powinny leżeć jedna na drugiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Jeżeli opony są na felgach to mogą leżeć jedna na drugiej, jeżeli bez to powinny stać i co jakiś czas powinno się je obracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kony Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 ps. zapraszam FELGI KUPIĘ w dziale KUPIĘ / SPRZEDAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ja ostatnio tak często autka zmieniam,zę opony przechowuje nowy właściciel wraz z moim autkiem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Szanujacy sie zaklad wulkanizacyjny przechowuje za darmoche! Z prostej przyczyny zastawiasz u nich na pewno wtedy 2 razy w roku kase za wymiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.