Gość Cezary2 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam. U mnie w QQ ale nie +2 z lewej strony bagażnika w zagłębieniu przytwierdzona gumką. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arlandia Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 (edytowane) Jeszcze w temacie spalania i rombu ;-) Dziś po kolejnym tankowaniu pod korek wyszło z ostatniego baku 9,69 l/100km, ) Pozdrawiam Mariusz U mnie na 330 km po mieście średnie spalanie pokazał komputer 8,00 l/100 km i faktycznie tyle wyszło wlewajac pod korek. Edytowane 9 Lipca 2010 przez arlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeN Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Dawno na forum nie zaglądałem, więc spieszę z informacją, że po moim mailu do Nissana, do serwisu dotarł voucher na bezpłatny pierwszy przegląd (w ramach rekompensaty za opóźniony odbiór). Co prawda było to dla nich zjawisko nowe, ale po paru telefonach do szefów go uznali. Także jestem zadowolony, ponad 1k PLN zostało w kieszeni. Przeprosiny przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi