Mrand Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 W ramach zapoznawania się z moją Versą, zajrzałem do komory z kołem zapasowym. To co tam znalazłem to jakaś masakryczna balonówka nadająca się raczej do motocykla. Nawet rozmiar jest jakiś trochę mniejszy. Napis na oponie "Temporary use only" choć firma Goodyer. O co w tym wszystkim chodzi? Dla mnie wygląda jak jakiś gadżet. Czy można dokupić normalną oponę i założyć ją w miejsce tego kalectwa? Pozdrawiam Mrand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 W ramach zapoznawania się z moją Versą, zajrzałem do komory z kołem zapasowym. To co tam znalazłem to jakaś masakryczna balonówka nadająca się raczej do motocykla. Nawet rozmiar jest jakiś trochę mniejszy. Napis na oponie "Temporary use only" choć firma Goodyer. O co w tym wszystkim chodzi? Dla mnie wygląda jak jakiś gadżet. Czy można dokupić normalną oponę i założyć ją w miejsce tego kalectwa? PozdrawiamMrand dojazdowka i tyle pelnowymiarowe zawsze można upchnąć tylko po co :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee595 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 z dojazdówką da się żyć i jeszcze ile wolnego miejsca do wykorzystania we wnęce na koło zapasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrand Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A swoją drogą do czego to doszło. Dokładają do nowego samochodu kółko od taczki i wszyscy się cieszą lub przynajmniej nie martwią. Pozdrawiam Mrand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A swoją drogą do czego to doszło. Dokładają do nowego samochodu kółko od taczki i wszyscy się cieszą lub przynajmniej nie martwią. PozdrawiamMrand w najnowszym pasacie jeśli nie doplacisz to masz tylko zestaw naprawczy i musi być o.k. nie ma nawet kółka od dziecięcego wozka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość melodyn Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja chce kupic zapasowe kolo -pelnowymiarowe gdzie kupic ? i czy z opona calosezonowa czy z letnia? ponoc sie zmiesci w miejscu tego kola dojazdowego -auto nalezy do moich (wiekowych) rodzicow, ktorzy sa daleko ode mnie i nie korzystaja z internetu- wiec nie moge zobaczyc na wlasne oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rajdowka Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witajcie. Ja zapasówke co prawda mam, bo mam na nia miejsce, ale .... nie mialam okazji z niej korzystac gdyz wole wozic maly zestaw naprawczy firmy SLIME tzn uszczelniacz + kompresor mieszczacy sie pod fotelem kierowcy. Po co mam odkrecac kolo kiedy moge do opony wlac uszczelniacz a potem domompuje powietrza i jade dalej. Majac juz ten plyn w oponie nie mam obaw ze znow złapie "kapcia" bo wypelni kazda nastepna dziure. Płyn poza tym mozna zmyc woda wiec nie ma zadnego problemu w razie zabrudzenia rak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 w poprzednim aucie miałem pełne koło zapasowe i 5 lat przejeździło w bagażniku praktycznie ani razu nie wyjęte, uważam więc,iż biorąc pod uwagę częstotliwość, z jaką zachodzi (statystycznie rzecz biorąc oczywiście - zawsze bywają pechowcy )złapanie gumy - dojazdówka wcale nie jest takim złym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.