cube78 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 słuchajta no forumowicze. czy ktoś z was słyszał o jakiejś akcji wymiany elementów przedniego zawieszenia? znajomek powiedział, że jego kuzyn "coś" wysłuchał, pojechał do Bielska, a tam stwierdzili, że to wada fabryczna i zrobią. zadzwoniłem do żródła, a tam info, że pierwsze słyszą, ale proszą o wizytę i sprawdzą ( jeszcze na gwarancji ). więc jak to jest pytam się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dobra ,ale to coś? to co to jest? przekładnia?(najczęściej),coś innego ,postaraj sie sprecyzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube78 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 taaaaaaaaaaaa......... żebym to ja wiedział. się okaze w środę, bo jadę so Bielska. kolo, który o tym mówił, tez nie potrafił sprecyzować dokładnie co to. wolałbym, żeby nic nie wyszło, ale...podobno jak się nie wie, że coś może być, to się nie widzi i nie słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 o ile mi wiadomo (a pytałem przy okazji panów z ASO) Nissan nie ogłaszał żadnych akcji naprawczych do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 o ile mi wiadomo (a pytałem przy okazji panów z ASO) Nissan nie ogłaszał żadnych akcji naprawczych do tego modelu Tobie wiadomo,mnie również że nie a jednak o czymś wiewiórki ćwierkają. Cube daj znac o co to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube78 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 oki. bedę w srodę, lub może wczesniej czegoś się dowiem.pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cube chyba nie dopisałeś w którą środę,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube78 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 noooooo to była zeszła środa. byłem, sprawdzili i okazało się że krzyżaki w układzie kierowniczym...tylko problem z częściami i trza czekać :/ a ile?? nie wiem, bedą dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo130 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jakie miales objawy opisz dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 No dobra Cube,ale to co pisałeś to jest jakaś akcja ogólna?czy tylko kto sie dowie i pod tym kątem pojedzie na serwis to ruszą z wymianą?Krzyżaki powiadasz ,jedyne jakie są to w kolumnie kierowniczej więc sam fakt nie nastraja optymistycznie.Daj więcej szczegółów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube78 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 przepraszam za zwloke, ale czas wakacji, urlopy itd;) wczoraj bylem, wymienili krzyzaki. calosc trwala okolo godziny. objawy byly takie, ze przy pelnym skrecie w lewo byly odzczuwalne dwa stukniecia i spokoj. nic ponad to. teraz szafa gra i jest ok!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Właśnie ,nie wiem czy serwisy mają z góry narzucone dyspozycje odnośnie kontroli zawiechy każdego Notka,bo byłem na wymianie oparcia fotela i po odbiorze okazało sie że,zawieszenie inaczej pracuje(sztywniejsze,jak nowe)i silnik ciszej wchodzi na obroty,a nic nie było wpisane w kartę!nie wiem czy to prywatna jakaś inicjatywa serwisu czy odgórne zalecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi