Gość ms90 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie odnośnie lotki na wycieraczce (foto) czy moge ją zdjąć czy pełni ona jakaś ważną role ? Pytam ponieważ chce kupić płaskie wycieraczki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie odnośnie lotki na wycieraczce (foto) czy moge ją zdjąć czy pełni ona jakaś ważną role ? Pytam ponieważ chce kupić płaskie wycieraczki.. Obrazek To spojler dodatkowo dociskający pióro kierowcy, które jest zresztą większe od pióra pasażera i potrzebuje większego docisku, a poza tym wyciera ważniejszą część szyby. Nie sądze, by to kolidowało z płaskimi wycieraczkami, ale w razie czego to chyba spojler jest przykręcany na 2 śrubki. Podobne spojlery są często dołączane do piór kierowcy w lepszych wersjach wycieraczek. Ja bym nie kombinował i kupił porządne normalne wycieraczki np Champion, Bosch albo Valeo. Poza tym może nie pasować ta mała część łącząca do płaskich(mój ojciec miał kiedyś z tym przygody). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ms90 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Poza tym może nie pasować ta mała część łącząca do płaskich(mój ojciec miał kiedyś z tym przygody). Tzn z tego co mi sie wydaje to w golfie jest inne mocowanie bo brat ma i jest inaczej.. A posiada ktoś w Swoim Słoneczku płaskie wycieraczki... ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 możesz śmiało kupować płaskie,masz standardowe mocowania,ja mam u siebie takie pozakładane,są ok,żadnych smug i maz Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ms90 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 możesz śmiało kupować płaskie,masz standardowe mocowania,ja mam u siebie takie pozakładane,są ok,żadnych smug i mazPozdrawiam a tą lotke moge sciągnąć...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 tak,te płaskie są tak wyprofilowane ze maja taką niewielką lotkę przez cała swoją długość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ms90 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 dzięki wielkie w poniedziałek lub wtorek pojade po wycieraczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja mam zwykle wycieraczki i odkrecilem ta lotke i wszystko jest ok nawet przy duzych predkosciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.