Gość adallo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam Ostatnio dociekłem co mi muliło auto. Uszkodził się przepływomierz powietrza. I tutaj jest kolejny problem ponieważ w mojej primerze P10 na 2.0 monowtrysku znajduje on z tyłu przepustnicy i niestety nigdzie nie mogę znaleźć tej części. Czy pasowały by te inne montowane w dolocie do tamtego otworu ? Czy to wszystko dałoby się jakoś zestroić razem ? A może ktoś wie gdzie kupić ten dedykowany po normalnej cenie ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adallo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No tak wlasnie o ten model chodzi. Wyjąłem ją własnie jest 4 pinowe gniazdo i na niej Hitachi AFH55M-06 A może w jakiś innych modelach są montowane te same ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 W 1.6 na wielopunkcie też jest umocowany na gardzieli przepustnicy. Hitachi, ale 3 pinowy i numer AFH45M-46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adallo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udało mi się znaleźć jakaś używkę niby regenerowana za 190 zł ten sam model co mam , zobaczymy, mam nadzieje że da rade i primera ożyje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Mam taką sprawną, jeździła u mnie do wymiany silnika. Jak jeszcze nie kupiłeś to mogę odsprzedać za 100zł, dam gwarancje rozruchową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adallo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 W morde już zamówiłem , zobaczymy jak ta przyjdzie , jak będzie jakaś lewa to skorzystam z twojej oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frany433 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mam taką sprawną, jeździła u mnie do wymiany silnika. Jak jeszcze nie kupiłeś to mogę odsprzedać za 100zł, dam gwarancje rozruchową. witam posiadasz jeszcze tą przepływke do nissana?? bo moja juz jest na wykonczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.