Gość arlandia Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 A masz blokade przed przycięciem czegos szybą, bo jeśli nie to widać tu pewną niekonsekwencję. Jeszcze nie sprawdzałem. Sprawdze na butelce - bedzie bezpieczniej - to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PetR Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 U mnie (N16 po lifcie) działa do końca zarówno automatyczne opuszczanie, jak i podnoszenie szyby kierowcy. Co do zabezpieczenia przed przytrzaśnięciem przy podnoszeniu, to nie wiem, czy w ogóle jakieś jest... Choć logika by na to wskazywała. Muszę wymyślić jak to sprawdzić, palce jeszcze będą mi potrzebne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PetR Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 to jeszcze ja... Nie doczytałem tego pomysłu z butelką :oops: Nieźle to sobie wymyśliłeś :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi