Gość Bruce1807 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Klocki i tarcze polecam ATE Szczerze to nie pamiętam ile dałem ale mam standartowe zaciski i jka wciskam hamulec to delikatnie, bo inaczejkoła dębastają p.s. po roku czasu ledwo widać, żejeżdżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilhsx Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Tak oczywiście układzik odpowietrzony ; ) No nie wiem zobaczymy pecha mam do samochdów. Ostatnio koło mi się odkręciło a nie mam pojęcia jak bo bylo mega przykręcone. W ogóle amorki przód, sprężyny tarcze i klocki już zamówiłem i teraz będe myślał nad tyłem. Zaczynam odnosić jeszcze wrażenie że sprzęgło się kończy co mnie bardzo martwi również ale takie życie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi